Хора, бягайте от "Виваком"!

8
Клиентка на Виваком: За 10 дни ме направиха на "луда калинка"
Клиентка на Виваком: За 10 дни ме направиха на "луда калинка"

„Хора, бягайте от "Виваком". За 10 дни ме направиха на "луда калинка". Останах без сили да се бия с "вятърните мелници“ на големите чужди корпорации, пуснали пипалата си в цялата ни икономика", изплака читателка на BIG5.BG заради безобразията на мобилния оператор.

"С "Виваком" имам сключен 2-годишен договор, който включва пакет интернет и цифрова телевизия. И двете услуги се сринаха изведнъж преди около две седмици. И започна моето ходене по мъките.

Веднага се обадих на центъра за обслужване на клиенти и обясних проблема. Посъветваха ме да се свържа с техническата служба. Оттам обаче по цял ден никой не отговаря. Отново звъня до кол центъра. Пак любезен, но безизразен глас пак ме препраща към техниците. Обяснявам, че не мога да се свържа с тях. От линията ме успокояват – да опитам по-късо. Техниците били по обекти, където усърдно отстранявали повреди… И така цели 10 дни“, изплака пред BIG5.BG опарената столичанка. Тя обясни, че звъняла ту на една, ту на друга служба във "Виваком". Въртяла се омагьосания кръг на бюрокрацията, а отговор не получила от никъде и всеки прехвърлял топката на следващото стъпало. 

„Ако сте абонат на друг мобилен оператор, но трябва да се обадите на "Виваком" при проблеми с телевизията ви или с  интернета, нямате никакви шансове да се свържете с кол центъра в рамките на 1 час“, алармира пък друг наш читател. Той се жалва, че в слушалката безкрайно се лее любимата музика на незнаен служител на компанията. Ако се обадите обаче на кол центъра от телефон на "Виваком", връзката е мигновена. „При поредното ми обаждане на 087123 помолих момичето, което вдигна телефона, да не ме свързва с техническия отдел, защото от час слушам музика, а да ми позвънят те, когато се освободят: „Господине, не можем да ви си обадим, ако сте към друг оператор, отвърнала вивакомката.

"С риск да ме уволнят от работа на другия ден отидох до най-близкия клиентски офис на оператора. Любезно момиче успя да се свърже с неоткриваемия технически отдел. Даде ми слушалката да споделя на техника какъв е проблемът. Обясних. Младежът отсреща ми каза, че първо трябва да отида на адреса и да се обадя оттам. Върнах се обратно и позвъних. Пак музика безкрай. Върнах се в офиса и вдигнах скандал, в резултат на който се престрашиха и ми дадоха телефонния номер на техническия отдел. Отново се върнах в къщи, за чакам обаждането на техниците. Така мина половин ден, през който едва не ме уволниха от работа", изневри се клиентът на оператора, станал прочут с антирекламата "Всички говорят, ние - не".

"Надай си Боже да не платите една-две сметки, тогава тормозът става ежедневен. Звънят, докато свят ти се завие и започват да те въртят на обратно! И вместо „те ти булка Спасов ден“, ти идва да изкрещиш: „Виваком ли? Бягай далеч!“, отсече недоволният абонат на оператора с неясна собственост.

Източник: BIG5
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари