Хитър трик как да заличим пъпка

0
Ако все още смятате, че имате нужда от прикритие за вашата пъпка
Ако все още смятате, че имате нужда от прикритие за вашата пъпка

Пъпките имат тази невероятна способност да се появяват във възможно най-неподходящия момент на възможно най-неподходящото време.

За да не се налага да разваляме предварително уговорена среща или да отидем на работа без настроение и самочувствие, ето няколко съвета, с които бързо да скрием новопоявилия се недостатък.

Оставете я

Като за начало, най-добрият съвет е по никакъв начин да не се опитвате да разчесвате, стискате или дразните пъпката. В противен случай, рискувате не просто да разпространите бактериите и да се появят още, но и да направите скриването ѝ абсолютно невъзможно.

Използвайте зелено

Хитър трик е да използвате цвят, който да покрие зачервяването. Идеален вариант е зеленото. За целта използвайте коректор със зелено тониране и минерали, което ще неутрализира червеното. Поставете продукта с помощта на чист апликатор за грим, като използвате леко потупване, но не и разтъркване.

Прикрийте

Коректорът е вашият най-добър приятел. След като сте поставили зеления цвят, покрийте с плътен слой коректор, като използвате чиста четка или отново апликатор. Постарайте се да се получи естествено сливане между коректора и цвета на кожата, което да покрие всички остатъци и контури от зеления цвят.

Пудра

Потопете четката и нанесете малко количество пудра върху и около недостатъка, за да заличите съвсем поставения коректор. Използвайте естествена светлина, на която да извършите цялата процедура, за да не се получат петна върху лицето.

Довършете

Ако все още смятате, че имате нужда от прикритие за вашата пъпка, поставете втори слой, един тон по-светъл коректор, който напълно да тушира дори и минималните разлики. Този път обаче пропуснете допълнителен слой от пудрата, за да не се сдобиете с пъпка и ефект „маска“.

Източник: Tialoto.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари