Готви се атентат срещу Борисов и Гешев?

0
През февруари 2013 г. от трибуната на парламента Бойко Борисов официално заяви, че лидерът на ДПС Ахмед Доган е поръчал убийството му. Борисов се позова на сигнал от чужда разузнавателна служба
През февруари 2013 г. от трибуната на парламента Бойко Борисов официално заяви, че лидерът на ДПС Ахмед Доган е поръчал убийството му. Борисов се позова на сигнал от чужда разузнавателна служба Снимка: Фейсбук

Има ли заговор за убийството на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев?

Това предстои да узнаем в най-скоро време. Според източници на Фрог нюз, близки до държавното обвинение и властта, се очаква шумна акция по задържане на лица, които според прокуратурата са замесени в „мократа поръчка“. За реализацията са подбрани верни на властта кадри, за да не изтече информация. За нея обаче вече се говори в определени кръгове.

Сценарият предвижда арест на десетина човека, на трима-четирима от които ще се повдигнат обвинения за участие в организирана престъпна група (ОПГ), която да изпълни покушение срещу едни от най-важните хора в държавата.

Вече цял месец държавното обвинение и службите се готвят за операцията. Според запознати има свидетелски показания на човек от сенчестия бизнес, който всъщност разкрил, че има такъв заговор. Доколко обаче изложеното от него може да се докаже, никой не се наема да твърди. Надделява мнението, че акцията е с цел Борисов и Гешев да бъдат представени като мишени и жертви на олигарси и кръгове от ъндърграунда. Свидетелят дори заявил, че са „поръчани“, защото били неподкупни и не можели да се правят договорки с тях.

Припомняме, че през февруари 2013 г. от трибуната на парламента Бойко Борисов официално заяви, че лидерът на ДПС Ахмед Доган е поръчал убийството му. Борисов се позова на сигнал от чужда разузнавателна служба.

Същата година през юни Борисов хвърли нова бомба, като разкри, че Делян Пеевски е предложен за шеф на ДАНС, за да го арестува и убие в килията.

Нищо такова не се случи, но затова пък дружбата между Борисов, Пеевски и Доган очевидно процъфтява...

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари