Голям смях: Американци масово подкрепят бомбардирането на Аграба

0
Проучването предизвика остри подигравки в интернет, особено срещу републиканците, за тяхното невежество
Проучването предизвика остри подигравки в интернет, особено срещу републиканците, за тяхното невежество

30% от поддръжниците на Републиканската партия в САЩ и около 19% от Демократите биха подкрепили бомбардирането на държавата Аграба.

Това показва проучване на общественото мнение, проведено от компанията “Public policy polling”, съобщава „Ал Джазира”, пише Блиц.

„Надяваме се, че Аладин все още има онова летящо килимче под ръка. Аграба – измисленото място на действие на анимацията от 1992 година на „Дисни”, е на първо място по подкрепа за въздушни удари, според 30% от гласоподавателите на Републиканската партия в цялата страна.

Поддръжниците на Доналд Тръмп са сред най-ентусиазираните за заличаването на терористичния режим на принцеса Ясмин с 41%, докато подкрепящите Хилари Клинтън са предсказуемо по-меки за джихад срещу радикалната анимация със само 13% в полза на военна операция”, пишат анализаторите.

„Добре дошли в Аграба – град на мистерия, обаяние и най-изкусните търговци от тази страна на река Йордан. Приближете се” – с тези думи започва анимационният филм „Аладин”, създаден през 1992 година.

В него покойният актьор Робин Уилямс дава гласа си за Джина от лампата. Аграба е напълно измислено място с всички белези на държава от Арабския свят.

Проучването предизвика остри подигравки в интернет, особено срещу републиканците, за тяхното невежество.

„Подкрепям режима на Джафар в Аграба”, написа потребител в Туитър. „Зависи. Дали говорим за Аграба под управлението на бащата на Ясмин или когато Джафар (злодеят) беше султан”, уточнява друг. „Дълбоко съм притеснен от информацията за около 70 000 умерени бунтовници в Аграба. Повечето са оборудвани само с широки саби, малко разбират от въздушни сили”, продължава трети.

Жена на име Дженан Муса, която се е снимала на фона на разрушен реални бойни действия град, който гори, написа:

„Току-що пристигнах в Аграба. Ситуацията е напрегната. „Хората искат падане на режима”, ми каза един аграбианец”. „Чудесно. Сега всички станаха експерти по Аграба”, възмущава се друг.
 

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари