Главният архитект на Русе беше удостоен с плакет за цялостен принос в благоустрояването на града

4
Бучуковска е впечатлила областна администрация с работата си по пробива „Кауфланд“, спортната зала и кея
Бучуковска е впечатлила областна администрация с работата си по пробива „Кауфланд“, спортната зала и кея Снимка: Областна администрация

Главният архитект на община Русе Живка Бучуковска беше удостоена с плакет на областния управител Галин Григоров, съобщават от областна администрация

Отличието се връчва за цялостен принос в развитието и благоустройството на Русе, както и по случай рождения ѝ ден.

Тя получава плакета на областния управител в знак на признателност към дългогодишната ѝ дейност, посветена на подобряване и развитие облика на Русе. Част от проектите, в който тя участва активно, са свързани със завършването на мултифункционалната спортна зала –„ОЗК Арена Русе“, църквата „Всех Святих“, пробива при „Кауфланд“, изграждането на новото кръгово кръстовище, както и още множество идеи, намерили реализация през последните няколко години.

„Когато живеем в един подреден и урбанизиран град, се чувстваме по-комфортно и усещаме, че хората, които управляват населеното място мислят за нас!“, заяви архитект Бучуковска пред областния управител.

Според нея Русе трябва да продължи да се развива, защото досега е направено много за неговото по-добро бъдеще. „Нищо не трябва да се променя, единствено ние трябва да бъдем по-позитивни!“, допълва още тя.

Като едно от най-големите предизвикателства в кариерата си тя вижда това, че винаги е вършила работата си от сърце и с много любов.

Сред запомнящите се работи на Бучуковска е и ремонтът на кейовата стена и бул.Придунавски. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари