Главата на ГЕРБ друго не може да роди, освен да вдига данъци

1
Никъде по света не съм дишала толкова мръсен въздух, от който да се задавям! Това е екологична катастрофа
Никъде по света не съм дишала толкова мръсен въздух, от който да се задавям! Това е екологична катастрофа

Едно е да четеш за замърсяващите частици в София, друго е да опиташ вкуса им през студени зимни дни, когато София е обвита в гъст смог.

За първи път през живота си усетих катастрофата с въздуха в столицата - когато преди няколко дни кацнах от Варна в София късно вечерта. В момента, в който слязох от самолета започнах неудържимо да кашлям.

Аз нямам проблеми с белите дробове или алергии! Живяла съм в София години наред (при соца) и макар че тогава въздухът там не бе добър, такова нещо каквото изпитах преди няколко дни просто ме шокира. Никъде по света не съм дишала толкова мръсен въздух, от който да се задавям! Това е екологична катастрофа. Това разболява и убива. Не искам да мисля какво преживяват хората с дихателни проблеми...Това трябва да е приоритет на общината за години напред. И не, вдигането на данъците не е единственият подход!

Аз знам, че главата на герб друго не може да роди, освен да вдига данъци, но трябва целенасочен и всеобхватен подход в менажирането на това бедствие. За съжаление от герб такова нещо няма как да дойде!

Татяна Кристи (Фейсбук)

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари