ГЕРБ бавно потъва

37
Ибрикчиите са уплашени, че се пропуква пожарникарският райх
Ибрикчиите са уплашени, че се пропуква пожарникарският райх Снимка: Иван Бакалов / Facebook

Ибрикчиите са уплашени, че се пропуква пожарникарският райх

ГЕРБ бавно потъва. Синята карта на България се пропуква. Само като гледаш по телевизиите какви са напрегнати водещите и анализаторите, всичко е ясно. И се мъчат с цветове за различните партии да объркат зрителя.

В Нова тв поканили да коментира Левон Хампарцумян, моля ви се. Щото е оригинален мислител, да се изкаже. Ако се направи анкета за най-противен персонаж в публичното пространство, този е от фаворитите за първо място. Там се чудят как да не кажат, че ГЕРБ потъва, ама малко така отстъпва.

Черешката на тортата е, че в бТВ поканили Сашо Диков, нечувано. И Сашо громи ГЕРБ и обслужващата журналистика, направо да не повярваш, че се случва такова нещо в бТВ.

Довчерашни ибрикчии правят рязък завой, уплашени, че се пропуква пожарникарският райх.

Иван Бакалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    15
    Ядосан
    БОКО изсъхналата СМЕГМА трябваше да бъде очистен много отдавна вмирисаната м*ша от Банкя примитивният организъм да се маха трябва да бъде заровен до главата в земята и да бъде пречукан с камъни СВОБОДА ИЛИ ГЕРБ-ГРОБ
  • 0
    14
    Дани
    Най много неща (добри) бяха свършени по времето на ГЕРБ (не съм от тях)И най важното __най малко поразии не бяха свършени при тяхното управление!!!Аз съм симпатизант на друга партия от която нищо добро не видях даже напротив!!!! Странно...... антагонизъм ....
  • 0
    13
    Папиханус
    Потъва на баба ти хурката!
  • 1
    12
    Русенец
    Ръцете ми ще изсъхнат ако гласувам за този, който разсича Руси
  • 5
    11
    Fen
    ИЗЛИЗАЙТЕ В НЕДЕЛЯ И ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ПЕНЧО МИЛКОВ, ЗА ДА ПОТЪНАТ ГЕРБЕРАСТИТЕ В РУСЕ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари