Георги Свиленски: Коалицията е безпредметна и излишна и ще си отиде с края на войната в Украйна

0
С реформите в съдебната система единственото постижение са били прекратените дела на Борисов и Петков, посочи той
С реформите в съдебната система единственото постижение са били прекратените дела на Борисов и Петков, посочи той Видео: NOVA

С реформите в съдебната система единственото постижение са били прекратените дела на Борисов и Петков, посочи той

Властта си мисли, че е безалтернативна, но това ще приключи с края на войната в Украйна. Коалицията е безпредметна и излишна. Ще си отидат всички нейни представители, откъдето дойдоха. Тагарев е еманация на това какъв човек не бива да влиза в правителство - страхлив министър. Този човек е вреден за държавата. БСП не иска да вижда нито един от сегашните министри след ротацията. Това заяви за "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA зам.-председателят на ПГ на БСП Георги Свиленски.

Според него военният министър може би ще се върне от визитата си в САЩ с одобрение за разполагане на американски войски у нас. "За 7 месеца управление няма нито едно решение на парламента или правителството в интерес на българските граждани. На ПП–ДБ им хареса позицията на булка в управлението на държавата, но там си намериха сериозни младоженец и кум. В СОС трудно ще го направят. БСП няма място при ПП или ГЕРБ. Ние имаме алтернативни на техните политики", подчерта той.

По думите му три-четири правителства са работили за изпълняване на критериите за Шенген. "Не може за нещо, което не си свършил, да биеш тъпаните. Защо е записано в споразумението, че ще приемем бежанци, ако това няма да се случи? БСП винаги е готова да обсъди мотиви за вот на недоверие", попита реторично Свиленски. И посочи, че с реформите в съдебната система единственото постижение са били прекратените дела на Борисов и Петков.

"Конституцията не може да бъде променена от точно тези хора. Шенген, Конституция, еврозона - всичко това са провали за кабинета на Денков. За кое да дадем положителна оценка? От сутрин до вечер се карат", коментира той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    До 1
    Не е ли късно за глупости вече,вечерята чака.
  • 4
    1
    Остров
    Като загуби Украйна, губят САЩ, НАТО и ЕС, тези предатели от правителството или ще бъдат забравени понеже господарите им вече не са на световната власт, или сами ще избягат от страх далеч от България, може би в една държава разделена на петдесет федерални области, където посрещат предателите с лаври.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари