Георги Рачев: В края на седмицата идват ледени дни

0
Очакват ни дни с температури до минус 10 градуса
Очакват ни дни с температури до минус 10 градуса

Очакват ни дни с температури до минус 10 градуса

След затоплянето в средата на седмицата в събота вечерта и в неделя сутринта предстоят ледени дни. Това каза климатологът проф. Георги Рачев.

Ще последват дни с температури до минус 10 градуса и валежи от дъжд, които ще преминат в сняг.

Преди това в четвъртък и петък в Югоизточна България температурите ще се вдигнат до 15 градуса. В събота и неделя ще натрупа силен сняг в планините, каза още климатологът.

По Южното Черноморие в петък се очакват пък 16 градуса, подходящи за разходки по плажа. На Северното също ще е топло за средата на зимата.

Във Велико Търново предстои снеговалеж, но няма да се наблюдават отрицателни температури. В неделя идва истинското зимно време.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари