Георги Панайотов: Русия е решила да направи войната по-кървава

0
Според бившия министър на отбраната броят на жертвите тепърва ще се покачва
Според бившия министър на отбраната броят на жертвите тепърва ще се покачва Видео: NOVA

Според бившия министър на отбраната броят на жертвите тепърва ще се покачва

„Смятам, че руските ръководители са взели решение да направят войната по-кървава. Руското ръководство е решено да ескалира конфликта, така че да постигне целите си – сваляне на правителството”.

Това заяви в студиото на „Здравей, България” по NOVA  бившият министър на отбраната Георги Панайотов.

Според него броят на жертвите тепърва ще се покачва. „Човешкото страдание ще бъде неизмеримо. Ако тази огромна военна сила бъде използвана изцяло,  жителите на Киев ще бъдат унищожени. От едната страна имаме една руска армия, която превъзхожда украинската. От друга страна имаме една 40 милионна Украйна, която  защитава родната си земя. Тези 40 милиона не могат да бъдат купени, спечелени. Най-важното нещо е ,че украинският народ не може да бъде сложен под ботуш”, твърди Панайотов.

По думите му Путин извършва ядрен шантаж. Това е психологическа война. Подобно нещо той предприе като разпространи новината, че изпраща чеченски бойци в Украйна, за да всее ужас и страх.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Устата
    Аз искам да кърви много дупето на този продажник.
  • 0
    2
    русенец
    Панайотов, преди секунди по CNN дадоха кадри от разрушен квартал в Киев. Беше зловещо, затрогващо, сърцето ми се изпълни с жал. Само палмите нещо не се връзваха точно с Киев, а и явно някой умник от CNN също ги забеляза, та ги скриха. Та, че се води война - води се, ама срещу Русия. Дано на Путин му издържат нервите! А иначе преди час Украйна заяви, че Франция, Полша, България и други страни са обещали да им дадат самолети. Специално България - 14 Су-25. Франция и Полша официално отрекоха поредните лъжи на официална Украйна. Българите не чух да опровергават. Та, в интересно време живеем, Панайотов!
  • 2
    1
    darkaveng
    Боже, откъде в нашата мила Татковина, се пръкнаха чак такива Идиоти?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари