Георги Лозанов: На следващия тур ще има една бясна синдикалистка срещу един спокоен капиталист

1
По аналогия, близка до аферата „Костинброд“, може да се предположи, че зад скандала с машините стои един и същи човек
По аналогия, близка до аферата „Костинброд“, може да се предположи, че зад скандала с машините стои един и същи човек

По аналогия, близка до аферата „Костинброд“, може да се предположи, че зад скандала с машините стои един и същи човек

Ваня Григорова върна битката ляво-дясно. На следващия тур ще има една бясна синдикалистка срещу един спокоен капиталист“. Това каза в „Тази сутрин“ по bTV медийният експерт Георги Лозанов.

По аналогия, близка до аферата „Костинброд“, може да се предположи, че зад скандала с машините на местните избори стои един и същи човек. Трябваше да спечелят едни, а спечелиха други. Някой се притесни, че Терзиев напредва в този вот, каза доц. Лозанов.

„Ако целта на тази афера със справката на ДАНС е Терзиев да не спечели и тази линия продължи, той може и да не спечели“, допълни медийният експерт.

По думите му намеса в изборите през службите е изключително тревожен симптом.

„Прави ми впечатление голямата разлика при Терзиев от екзитпола и крайните данни. Предполага се, че този електорат гласува масово с машини и отпадането на машините вероятно е някакъв начин да се повлияе на вота на този електорат“, допълни Лозанов.

„Онези, които я бяха поръчали, се оказва, че работят с номерата на тъпите ченгета от 1989-1990 г. Тази справка, доклад или каквото и да е от ДАНС е била предназначена само за трима души – председателят на парламента, президента и министър-председателя. А защо е решил председателят на парламента да оповести сред свои съмишленици онова, което съдържа справката, не е ясно. Оттам е изтекла информацията, но защо не се сезира прокуратурата“, коментира журналистът Асен Агов.

По думите му ГЕРБ трябва да подкрепи Терзиев на балотажа, за да остане в политиката на София.

Припомняме, че в деня за размисъл преди парламентарните избори през 2013 г. в медиите беше широко отразена акция в печатница „Мултипринт” в Костинброд, като информацията беше, че там са били открити бюлетини над поръчаните за вота.

В крайна сметка тогавашният главен секретар на Министерски съвет Росен Желязков беше подведен под отговорност. Съдебният състав обаче отхвърли твърденията на прокуратурата, че действията на Желязков са предизвикали недоверие в изборния процес.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    1
    Боже, този идиотоще ли не е...
    Моля те, не итлагай, чр бактън вече от такива евроджендърчета недоклатени, жълтопаветници недокъпани! Анадънму?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари