Георги Лозанов: Газът в момента е оръжие, да не се правим, че е стока за бита

0
Медийният експерт припомни своя теза, че е настъпил краят на лидерската политика у нас
Медийният експерт припомни своя теза, че е настъпил краят на лидерската политика у нас Снимка: БГНЕС

Според него основната разделителна линия между партиите - дали си "за", или си "против" Владимир Путин

"Медийните кампании преди изборите имат две части - предизборна битка и ревю. От този парад политиците с реални шансове за влизане в парламента не са недоволни. На фона на гастрольорите те стоят по-органично. Няма добър начин това да бъде премахнато. А за гастрольорите - колкото по-често има избори, толкова по-добре".

Това каза пред БНР медийният експерт Георги Лозанов.

Според него днес няма много възможности за диалог, "защото обикновено той се случва на базата на ценностна близост":

"В политическата ни ситуация ценностите на партиите ставата неразпознаваеми. В дебатите върви антиговорене, което обаче руши политическата система и доверието на хората... Колкото по-скарани са българските политици, толкова по-трудно е да си представяме трайни и валидни конструкции, върху които да стъпи управлението на страната".

И припомни своя теза отпреди две години, че в България е настъпил краят на лидерската политика.

Медийният експерт посочи още, че основната разделителна линия между партиите - дали си "за", или си "против" Владимир Путин.

"След изборите ще се разкрият по-ясно реалните позиции по тази основна тема. Говоренето за газа е редовно в кампанията. Газът в момента е оръжие и да се правим, че това е стока за бита, това е заставане на страната на Путин. В агресивната си политика Путин докара нещата до там, че не може да има неутралитет".

Интервюто с Георги Лозанов можете да чуете в звуковия файл.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    До daskal
    Вие сте поддръжник на обратността, на тероризма, на многополовете.... Двете най-големи по население държави на планетата - Индия и Китай подкрепя безусловно Русия! Бразилия подкрепя Русия! Една от най-древните държави на планетата - Иран подкрепя Русия! Сърбия и Унгария подкрепят безусловно Русия! Има и още държави, но се държат в плен от сащ! На практика по население това са над половината население на планетата подкрепя безусловно Русия и са разбрали, че сащ е заплаха за човечеството, затова и се отказаха от непокритите хартийки $!! Китай е най-технологично напредналата страна в света - първенец! Всички тези държави са осъзнали, че сащ е заплаха за човечеството, че сащ е заплаха за световния мир, че сащ води света към упадък, защото са наясно, че населението в сащ няма достойнство!! Морално деградирало е населението на сащ!
  • 4
    5
    л0з@н0ф е агент/шпионин
    Папионката лозан0ф да не е минал на пици с кристали като скандалния про100$$$ к!р0?! Агресорът е сащ! Терористичната държава е сащ! лозан0ф, сащническият танкерен газ е оръжие!! Зависимостта на Европа от сащ е тотална вече! лозан0ф, скоро, за да си купиш сащнически танкерен газ ще има изискване да присъства негър и да си си сменил поне веднъж пола!! Това са тези "ценности", за които пропагандно не си уточнил!
  • 4
    4
    А, не така!
    Не така Лозанов, не така! Значи 30 години може да се ебавате с Русия, да я натиквате в ъгъла, ама когато тя се озъби - ама що така стана Миме. Газта си е на Русия. Ще го прави каквото си иска.
  • 6
    3
    до 2
    Кой цял свят? Дай поименно.:)
  • -5
    2
    daskal
    До 1 - Разбира се, че са оръжие. Какво друго да са? Целият нормален свят е срещу обезумелия Путин, подкрепен от най-готините - Северна Корея, Иран, Афганистан...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари