Георги Лозанов: Вотът за "Възраждане" беше вот за Путин

0
Според медийния експерт националният интерес, който защитава "Възраждане", съвпада с интересите на Путин
Според медийния експерт националният интерес, който защитава "Възраждане", съвпада с интересите на Путин Снимка: БГНЕС

Според медийния експерт националният интерес, който защитава "Възраждане", съвпада с интересите на Путин

Това, което стана вчера, не е проблем само по себе си, а е симптом на проблема, защото съвпаденията на позициите на "Възраждане" и руската пропаганда не са случайни. Някой иска да повтори руския модел за налагане на мека диктатура в България. Това заяви в сутрешния блок на BTV главният редактор на "Капитал" Алексей Лазаров по отношение на изгонването на журналисти от медията на пресконференцията, свикана от партия "Възраждане". По думите на Лазаров, ако искаш да си скандален политик, се държиш по този начин с медиите.

"Възраждане" не говорят на хората, които разбират смисъла от свободата на словото", каза още той.

Според медийния експерт Георги Лозанов националният интерес, който защитава "Възраждане", съвпада с интересите на Путин.

"Вотът за "Възраждане" беше вот за Путин. Успокояващото е, че този вот е малък. Това вчера беше израз на силна изнервеност от страна на "Възраждане", каза още той. По думите му всеки журналист се почувства заплашен от подобен тип поведение.

"Актът вчера имаше послание - Костадинов иска да изкара, че фактически има американска пропаганда България, което по обратен ред да оправдае руската пропаганда, върху която той стъпва", допълни Лозанов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    6
    SLAL:SL
    лозан0ф, сащнически боклук! На българите им писна от сащническата пропаганда! Затова България каза: ДА на расизма! България каза: НЕ на гейизма! България каза, че сащ е агресор!
  • -1
    5
    До 4
    Не искам да съм груб,но пожелавам да имаш 1/100 от интелекта на Лозанов.Относно евроджендърчета - защо некой не отива в Русия,където няма евроджендърчета,както ти ги наричаш,а се стремят към европейски държави,където се устройват.Помисли си, дали знаеш смисъла на думата която използваш - евроджендърчета !
  • 1
    4
    Не искам да съм груб,
    но от този комай по-голям олигофрен няма! Хората гласуват за "Възраждане", защото им писна от евроджендърчета недоклатени, на фащ надупени! Ние искаме свобода, а бе васална зависимост! Анадънму, Гого-папионке?👹👹👹
  • 5
    3
    до 2
    Олигофрен си ти, че и болшевик. Иначе Тиквата не беше ли нарекъл журналистите мисирки, пък те му се зарадваха и нито един от тях не възропта.:) Да те питам какво е журналист? Защото не всеки с микрофон в ръка е такъв, дори и акредитация да има. Ей на, ако ти вземеш микрофон в ръка ще продължиш да си идиот. Колкото до Възраждане, по-скоро за Тиквата или ДПС ще гласувам, отколкото за тях.:)
  • 0
    2
    FUk Off
    Ти си олигофрен! Достоен гласоподавател на копейката! Никоя от другите партии не гони журналисти!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари