Георги Лозанов: Следващите избори са втори „10 ноември“

0
„Светът е различен от този, който беше през ноември 2021 г., няма нищо общо. За нас на карта са поставени основните ни постижения за тези 30 години и те са свързани с нашата прозападна ориентация“, смята той
„Светът е различен от този, който беше през ноември 2021 г., няма нищо общо. За нас на карта са поставени основните ни постижения за тези 30 години и те са свързани с нашата прозападна ориентация“, смята той Снимка: bTV

Не знам дали избирателите разбират, че този вот, който предстои, е исторически вот“

Това каза Георги Лозанов в „120 минути“ по bTV.

„Светът е различен от този, който беше през ноември 2021 г., няма нищо общо. За нас на карта са поставени основните ни постижения за тези 30 години и те са свързани с нашата прозападна ориентация“, смята той.

Лозанов определи предстоящия вот като нов 10 ноември.

„При положение, че първият не е дошъл. Ние мислехме, че съветският режим и неговите модификации са паднали без кръв и оттук нататък тези държави, заедно с Русия, ще се интегрират с демократичния свят. Русия се готви за сблъсък с демократичния свят и България е заплашена“, каза Лозанов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари