БОЕЦ с нова порция разкрития - Съдбата на прокурорите

0
Мафията отглежда своите марионетки с години и десетилетия и умее да награждава слугите си
Мафията отглежда своите марионетки с години и десетилетия и умее да награждава слугите си Видео: Фейсбук, Георги Георгиев - БОЕЦ

БОЕЦ: Кариерното развитие на Иван Гешев и Илиян Рангелов – двамата прокурори, които имат пряка и най-важна роля във фалита на КТБ

Мафията отглежда своите марионетки с години и десетилетия и умее да награждава слугите си. Типична тактика наследена от ДС. Политическата кариера на Бойко Борисов е най-яркия пример за това. Преди 20 години мафията и ДС инвестираха в него и го направиха главен секретар на МВР, кмет на Столицата и след това премиер в продължение на 12 години. През това време, както Борисов, така и неговите господари заметоха следите за своята мутренска история, отстранени и избити бяха десетки, които считаха за заплаха, или конкуренция. За годините по време на ерата и режима Борисов мафията източи десетки милиарди от националния бюджет и еврофондовете, мафията превзе държавата. Пеевски, Доган и ДПС превзеха съдебната система, България се затвърди, като най-бедната и корумпирана държава, а българският народ се превърна в най-болната, нещастна и изчезваща нация в света.

Сега ще ви представим кариерното развитие на Иван Гешев и Илиян Рангелов – двамата прокурори, които имат пряка и най-важна роля във фалита на КТБ. Всичко започна от ‘Убийството на Пеевски” и набеждаването на Георги Христов, Красимир Методиев и Венцислав Върбанов. В предишните две части БОЕЦ доказахме, че Гешев е бил близък приятел поне с един от „убийците” и лично е набедил Красимир Методиев! Това е началото на процесите довели до фалита на КТБ!

Георги Георгиев - БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари