Георги Георгиев, БОЕЦ: Жал ми е за българите в Македония, че хора като Слави им "защитават" интересите

0
Разбрах, че Слави не е рептил. Както и че след предстоящите избори ще остане далеч от властта и така трябва да бъде
Разбрах, че Слави не е рептил. Както и че след предстоящите избори ще остане далеч от властта и така трябва да бъде

Изгледах интервюто на Слави Трифонов

Напомни ми за Петър Илиев и баба му. И за Бойко Борисов и дядо му. Чак ми стана жал за българите в Македония, ако такива хора им "защитават" интересите.

Разбрах и че Слави не е рептил. Както и че след предстоящите избори ще остане далеч от властта и така трябва да бъде.

Знам и че ако Продължаваме Промяната и Демократична България не се активират незабавно, още утре с действия и резултати в борбата с корупцията и темите и сигналите на БОЕЦ за ЛУКОЙЛ, ТУРСКИ ПОТОК, Пеевски, Борисов и Гешев то също ще заминат в небитието. Нашият натиск ще продължи и имат още време да се размърдат и да запазят шансове за следващите избори, както и да натиснем мафията и петоколонниците, които точат лиги за властта.

Не знам какво "национално предателство" е извършил Кирил Петков. Не съм му фен, но не съм видял нито един подписан официален документ от него срещу интересите на България. Това обаче, което извърши Слави - да хвърли страната в криза по време на война и в момент, в който късаме веригите на кремълската енергийна робия е национално предателство.

Знам и че каквото и да се случи не е краят на света, не е нещо ново. Гражданите ще го преживеем и имаме отново шанс да си подредим държавата. БОЕЦ си продължаваме битките и призоваваме за активност. Когато политиците и партиите са слаби, то гражданите взимаме инициативата. И тези партии, които ни чуят и съберат кураж да се изправят заедно с нас срещу мафията ще имат и шанс да получат властта. С действия, а не само на думи.

Битката продължава.

Георги Георгиев, БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари