Ген. Димитър Шивиков: Каракачанов е най-успешният министър на отбраната

3
През последните 30 години всички държавни решения са били пагубни за Българската армия
През последните 30 години всички държавни решения са били пагубни за Българската армия Видео: BULGARIA ON AIR

"Против съм Истанбулската конвенция и джендър идеологията, не приемам пакта за миграцията, против съм пакета "Мобилност" на президента Макрон", заяви кандидатът за евродепутат от листата на ВМРО ген. Димитър Шивиков, предаде Bulgaria ON AIR.

Бившията началник на 61-ва бригада от Българската армия сподели, че в последните два месеца е участвал на срещи на партията, на които е бил поканен лично военния министър и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов. 

"Беше отправена покана към мен да бъда включен в листата на ВМРО за европарламента от гражданската квота. В огромна степен моите виждания се припокриват с политиката, която отстоява ВМРО", посочи ген. Шивиков в "България сутрин".

Той подчерта, че в листата на ВМРО има представители на православното християнство, католицизма и протестантството. А по думите му каузата, която ги обединява, е България над всичко.

Ген. Шивиков бе категоричен, че ако ВМРО, НФСБ и "Атака" бяха решили да се явят заедно на евроизборите, той не би участвал в листата им. Според него Валери Симеонов и Волен Сидеров отправят неприемливи послания към българския народ.

Той е на мнение, че през последните 30 години всички държавни решения са били пагубни за Българската армия. 

"Г-н Каракачанов е най-успешният министър на отбраната, защото има доблестта открито да заявява своите позиции. Разполагаме с техника, която е морално остаряла и негодна", посочи ген. Шивиков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари