Г-н Милков, тази тръба е опасна, дете колоездач връхлетя върху нея!

0

Тази сутрин Фейсбук групата "Писмо до кмета на Русе" бе залята от сигнали на будни граждани.

Първият от тях е на г-жа Десислава Щерева: "Г-н Милков, снимката е от комбинираната алея за велосипедисти и пешеходци, излизаща от парка на Възрожденците и отиваща към техникума по дървообработване. По средата има поставен метална тръба, необозначена с видима боя. Това е предпоставка за сериозни наранявания (вчера дете колоездач връхлетя върху нея).", пише тя.

Минути след нея Лидия Цанева показа какво е състоянието на площадката на Пантеона. "Има липсваща настилка, изпочупени пейки, нужда да се пребоядиса малко, изкривени кошчета... И за разкош спринцовки с игли", изрежда възмутената русенка. "Добре, че аз намерих първа, не детето", допълва тя.

Това е детската площадка зад блок "Ангел Гецов", написа преди минути и г-жа Валерия Иванова и допълни: "Проблем само по себе си беше, местоположението на самите контейнери, а сега те дори липсват. В който и да е край и народа хвърлял, та се забравил, а децата нека играят на воля!"

"В какъв град живеем, каква е тази липса на организация и що за човек би си хвърлил точно там боклука. Ей, хора, земята загива, децата ни тънат в мизерия, прах и боклук !!! Станете всички Човеци по дяволите! Срам и яд изпитвам, към общината, към сметоизвозващата фирма, към органа, който следи дейността им, към мърлящината на всички!!! Падение...", възмущава се тя.

По темата с мизерията покрай контейнерите за смет, снимки качи и г-н Кирилов с описание "Поредните "находки".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари