Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Г-н Кмете, това не е провокация!

1
Кажете на тези Ваши подчинени,че те работят на улицата под непосредствения поглед на гражданите и нашият "контрол" ще става все по-действен!
Кажете на тези Ваши подчинени,че те работят на улицата под непосредствения поглед на гражданите и нашият "контрол" ще става все по-действен!

Днес, 18.11.2015г. /сряда/ в 11.00 часа попаднах на следната ситуация.

Прави се ремонт на малката и къса уличка в центъра- "Стефан Караджа" Съжелявам,че нямах под ръка снимачна техника, за да онагледя материала. Цели 8 на брой работници ,/единия в камиона/ БЕЗДЕЙСТВАХА и коментираха позата и краката на служителката от мебелния магазин.

Коментарът беше придружен с демонстрация от единия и голяма доза просташки смях от останалите. Присъствието ми в непосредствена близост до тях въобще не ги впечатляваше.

Не г-н Кмете, това не е провокация. Това е поредния сигнал, че едно Общинско предприятие не се ръководи правилно нито от техническия ръководител,нито от директора му, нито от Вас. Може би не е добре и полезно за обществото много съпартийци да ни "управляват" и да консумират и без това оскъдните Общински средства!

Накрая Ви моля: кажете на тези Ваши подчинени,че те работят на улицата под непосредствения поглед на гражданите и нашият "контрол" ще става все по-действен!

Автор: Н. Генов
(Автор: Н. Генов - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари