Foodpanda стана Glovo в 65 града в България

0
Foodpanda прекрати доставките във всички градове, освен София, като потребителите могат да продължат да поръчват  храна от Glovo
Foodpanda прекрати доставките във всички градове, освен София, като потребителите могат да продължат да поръчват храна от Glovo Снимка: Glovo

Foodpanda прекрати доставките във всички градове, освен София, като потребителите могат да продължат да поръчват  храна от Glovo

Платформата за доставки на храна Foodpanda преустанови осъществяването на поръчки във всички градове в България, с изключение на София, като прехвърля бизнеса си на Glovo, една от водещите световни платформи за доставка.

Днес Foodpanda прекратява своите бизнес операции в 65 града и нейното мобилно приложение и уеб съдържание вече са прехвърлени към системата на Glovo. Столицата София ще последва до няколко дни.

Потребителите ще бъдат пренасочени към Glovo чрез персонализирани URL връзки и ще могат лесно да направят своите нови регистрации чрез няколко стъпки. В същото време клиентите, идващи през уебсайта на Foodpanda, ще бъдат пренасочени към уебсайта на Glovo.

Всички ресторанти от платформата Foodpanda сега са достъпни в Glovo и потребителите на Foodpanda могат да продължат да се наслаждават на любимите си храни, напитки и закуски. Glovo включва в приложението си повече от 2000 ресторанта, включително вериги като McDonald’s, KFC, Hesburger, Pizza Lab, Aladdin food, и много други популярни ресторанти и локални марки.

Като допълнение към доставката на храна, Glovo си партнира с Kaufland и дрогерии dm, и доставя хранителни стоки и продукти за дома, подаръци, цветя, козметика и продукти за лична грижа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари