Емил Соколов: Изборът е между още от същото и Промяна

0
От едната страна са Радев и Борисов, а от другата Кирил Петков и Асен Василев. Едните ни правят жертва на собствените си зависимости и ни тласкат към Русия, а другите, макар и по-млади и неопитни, правят всичко възможно България да е нормална държава
От едната страна са Радев и Борисов, а от другата Кирил Петков и Асен Василев. Едните ни правят жертва на собствените си зависимости и ни тласкат към Русия, а другите, макар и по-млади и неопитни, правят всичко възможно България да е нормална държава Снимка: Фейсбук

Сега трябва на всички да е ясно защо Продължаваме Промяната е такъв голям проблем за Радевци, Борисовци, възрожденци и тн.

България няма да клекне пред Русия за газа. България няма да бъде ничий васален придатък.

България ще помогне на Украйна с военна помощ.

Тези три неща, казани в една пресконференция, са нещо, което никоя управляваща партия не си е позволявала да казва през последните години. Не си е позволявала да го казва, защото досега ни управляваха силно зависими от Русия хора. Управляваха хора, които говориха само това, което им се позволяваше.

Е, сега нещата са по-различни. Сега имаме хора и партия, които искат всичко това да се промени. Наистина го искат, а не просто го казват. Колкото и да е трудно за вярване, тези хора са почтени. В България има и такива хора, които казват нещо и го правят.

Изборът пред гражданите е ясен. От едната страна са Радев и Борисов, а от другата Кирил Петков и Асен Василев. Едните ни правят жертва на собствените си зависимости и ни тласкат към Русия, а другите, макар и по-млади и неопитни, правят всичко възможно България да е нормална държава.

Изборът е между още от същото и Промяна. Всеки от нас ще трябва да реши към кой отбор принадлежи, защото залогът е България. Или си я връщаме, или губим себе си и нея.

Емил Соколов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари