Фолк дивата Яница стана майка за първи път

2
Русенката кръсти първородното си дете Преслав
Русенката кръсти първородното си дете Преслав Снимка: Пайнер

Яница избра името Преслав за първородния си син

Синьо сърце и усмихната емотикона на бебе с датата 08.08.2022, публикувани от Яница на story в Instagram-профила ѝ подсказаха, че певицата вече е станала майка, съобщават от музикална компания “Пайнер”. Те се свързаха с щастливата майка да я поздравят с голямото събитие в живота й, да пожелаят на нея, мъжът на сърцето ѝ и рожбата им много здраве, щастливи мигове и истинска любов.

“Много към щастлива, че вече съм майка. Синът ни се роди на 8 август и с баща му избрахме за него името Преслав.”, развълнувана сподели Яница. – “Съвсем скоро, на 15 август Преслав ще има имен ден и вярваме, че Богородица ще го пази и закриля през целия му живот. Благодаря на екипа на д-р Константин Ташков от МБАЛ “Надежда” за грижите и всеотдайността към мен и Преслав…”

Яница и бебето съвсем скоро ще се приберат вкъщи, където ги очаква гордият татко. Певицата се надява бързо да се възстанови след раждането и да не бъде далеч датата, когато ще се завърне на клубната сцена. За това свое завръщане Яница подготвя нова песен и видеоклип, с които да изненада приятно многобройните почитатели на поп-фолка.

Яница е родена в град Русе, но семейството й живее в Средна кула. От малка се занимава с музика. Свирила е на пиано, ходила е на солфеж. Много обича българската народна музика. С голямо удоволствие изпълнява тракийски, странджански, северняшки, македонски песни. Завършила е Техникум по текстил в родния си град. Специалността ѝ е художествено оформление (рисуване върху платове). Интересува се от мода. Започнала е да пее от 16-годишна по заведения с оркестър.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    7
    до 5
    ако публиката искаше джаз щяха да пеят джаз. в мангалистан се лее чалга отвсякъде щото бай ганьо си я иска
  • 3
    6
    До 5:
    Бе то и ти си гербераст по душа, ама да те линчуваме ли? Той, животът, сам го е сторил!
  • -3
    5
    Мунчо
    До 4: Чудесно, но пее чалга и това зачерква всичко останало.
  • 4
    4
    Между другото
    Не е лошо момичето. Генетичната лотария и е дала ужасяваща кожа на лицето, та от там и тоновете грим по лицето. Но е сърдечна, непосредствена и най-важното с желание да се усъвършенства. По някакъв повод съм и давал уроци по правоговор. Работи, плаща си данъците, какво повече?!
  • -1
    3
    Хмммм,
    https://www.youtube.com/watch?v=jtdVgQ7PQMI
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари