Петима души от ФК "Септември" са с коронавирус

1
От клуба заявиха, че тренировъчния процес се прекратява временно
От клуба заявиха, че тренировъчния процес се прекратява временно

Петима души от „Септември” са с коронавирус, съобщиха от клуба.

Става въпрос за четирима играчи – Иван Стоянов, Димитър Костадинов, Кристиян Пешов и Владимир Николов, както и треньорът на вратарите Христо Николов.

От клуба заявиха, че тренировъчния процес се прекратява временно, а през утрешния ден ще бъдат направени нови тестове на целия отбор.

"Във връзка проведени PCR тестове в представителния отбор на „Септември” (София) на дата 24.07.2020 г., Ви информираме, че четирима футболисти - Иван Стоянов, Димитър Костадинов, Кристиян Пешов, Владимир Николов, и треньорът на вратарите Христо Николов бяха диагностицирани с положителен резултат за COVID - 19.

Тренировъчният процес е прекратен до второ нареждане, горепосочените са поставени под карантина, а утре - 27.07.2020г. ще бъдат направени втори тестове на всички играчи, спортно-технически щаб и служители.

Пожелаваме бързо възстановяване на момчетата, като още веднъж се обявяваме за строго спазване на мерките за безопасност, самосъзнание и по-често провеждане на тестове, с цел предпазване както на самите нас, така и на семействата и близките на играчи и служители", написаха от клуба.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари