Естествено, корупцията е в държавните институциите!

0
Борисов: Ние никога не сме отричали, че в България има корупция
Борисов: Ние никога не сме отричали, че в България има корупция Снимка: Булфото

"Корупция има във всички държави. Това не е нещо, което да ни учудва. Ние никога не сме отричали, че в България има корупция и всяка наша операция доказва, че това е факт".

Това заяви пред журналисти премиерът Бойко Борисов след Консултативния съвет по национална сигурност (КСНС), който бе посветен на тема „Национална политика по осигуряване на киберсигурност”, предаде Агенция „Фокус” .

Аз Ви моля да наблюдавате през следващите седмици какво ще правят службите заедно с прокуратурата”, посочи Борисов. На въпрос дали очакваните нови акции ще бъдат в държавни институции, Борисов отговори: „Естествено, корупцията е в държавните институциите и общините”.

„В тази сфера ще продължи да се работи. Вече започна да се разплита чорапът, казано на жаргон. Вече имаме и доста защитени свидетели, дават много по-точна и надеждна информация за това, което е правено на определени места. За това казвам, че съм оптимист. Това се случва и в Германия, Франция, Щатите и къде ли не. Трябва да се подкрепят службите и прокуратурата в борбата с този бич на съвременното общество”, заяви още премиерът Борисов.

Източник: Агенция "Фокус"
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари