Елеонора Митрофанова: Няма да има ответни мерки, ние не сме варвари

1
Очаква се руското Министерство на външните работи да привика на разговор българския посланик
Очаква се руското Министерство на външните работи да привика на разговор българския посланик Снимка: БТА / архив

Очаква се руското Министерство на външните работи да привика на разговор българския посланик

„Мисля, че никой в Москва няма да предприеме огледални действия срещу Българската православна църква. Ние не сме варвари“, каза Елеонора Митрофанова, посланик на Москва у нас, пред ТВ канала „Россия-24“, цитиран от bTV.

Руското Министерство на външните работи се очаква да привика на разговор българския посланик.

„Ще бъдат предприети действия, разбира се. На първо място - посланикът ще бъде извикан, ще има разговор с него“, каза дипломатът, коментирайки въпроса за възможни ответни мерки от страна на Москва по дипломатическа линия във връзка с изгонването на представители на РПЦ от България.

Руската църква в София затвори врати, след като нейният предстоятел и двама други служители бяха експулсирани от страната ни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    4
    Мунчо
    Крайно време е и тази нахална тьотка да бъде изгонена.
  • -2
    3
    ////
    Варварите(Barbari) са били племена нападали Римската империя едно време, освен тях е имало Вандали(Vandali) мязащи на немците, има и едни Вулгари(Vulgari) типичен представител на които е Ганю, който без значение къде е учил и живял в Харвард, Москва или Оксфорд трудно се отърсва от същността си!
  • 34
    2
    Лори Бергамото
    Тази директна политическа провокация срещу Русия вероятно е поръчана от посолството. Както всички знаем, българските политически подлоги във властта са много страхливи - не смеят дори да пръднат без заповед от американското посолство. Плашещото е, че тази провокация идва в момент, когато западните сатанистки елити са напът да загубят прокси-войната в остатъците от Украйна, която вече е почти напълно обезкървена, обезлюдена и разпокъсана. Вероятно плановете на американскто посолство са - да заповядат на българските им марионетки да започнат серия от политически провокации срещу Русия, докато се стигне до военен конфликт между Русия и българия... Вероятно следващата провокация ще е арестуване и директна кофискация на имуществото на всички руски граждани на територията на булгаристан. Ако Русия не се върже и на този номер, тогава вероятно от американското посолството могат да наредят нощни бомбени удари по редица български градове, със руски учебни самолети от базата в Безмер. Операция под фалшив флаг. И на сутринта да обвинят руснаците за нападението. Хора внимавайте, и бъдете нащрек. Не вярвайте на нищо, което ви казват, или показват по телевизията.
  • -22
    1
    Ванка с танка
    Вие сте башибозуци На братята арменци и на тях помагате.Скоро на вас Ким ще ви иде на помощ.Все идет по плану...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари