Джо Байдън: Няма да спрем, докато всеки заложник не бъде върнат

2
Паузата в боевете между Израел и "Хамас" навлиза в последния си ден
Паузата в боевете между Израел и "Хамас" навлиза в последния си ден Видео: NOVA

Паузата в боевете между Израел и "Хамас" навлиза в последния си ден

Паузата в боевете между Израел и "Хамас", която беше договорена с помощта на Катар и Съединените щати, навлиза в четвъртия и последен ден, предава NOVA.

От радикалната палестинска групировка дадоха да се разбере, че искат да бъде продължено прекратяването на огъня, ако бъдат положени сериозни усилия за освобождаването на повече палестински затворници.

Преди два дни една от нашите сънароднички - момиченце на име Абигейл, навърши четири години. Тя прекара рождения си ден и поне 50 дни преди това като заложник на Хамас. Абигейл е сред 13-те заложници, освободени в неделя от Газа. С посредничеството на американската дипломация тя вече е на сигурно място в Израел. Продължаваме да настояваме и да очакваме, че и други американци ще бъдат освободени. Няма да спрем да работим, докато всеки заложник не бъде върнат при близките си”, увери американският президент Джо Байдън.

В неделя Израел освободи 39 палестински затворници, с което общият им брой от началото на примирието достигна 117. В неделя "Хамас" освободи група от 14 израелски и трима чуждестранни граждани, сред които и 4-годишно момиче с американско и израелско гражданство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Moni levi
    Само така,всички избивай до дупка,цялата ислямска измет, пьрвобитни маймуни, мрьсни пустинни маймуни.
  • 0
    1
    Sтанко
    Няма да спрете... кога сте се спирали? Намери ли се някой да ви спре - тогава ще стане проблем.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари