Джейми Фокс е претърпял животозастрашаващ инцидент

0
Видях тунела. Не видях светлината, призна актьорът, който крие точно какво му се е случило
Видях тунела. Не видях светлината, призна актьорът, който крие точно какво му се е случило

Видях тунела. Не видях светлината, призна актьорът, който крие точно какво му се е случило

Актьорът Джейми Фокс се появи за първи път на обществено място, след като претърпя тайнствен инцидент през април, заради който не е бил способен да ходи, съобщи Ройтерс, цитирана от БТА.

Той обаче продължава да мълчи от какво е страдал.

Развълнуваният Фокс зае централно място на сцената, за да приеме наградата „Авангард“ на Асоциация „Изборът на критиците“ в Лос Анджелис в понеделник. Тя е посветена на киното, телевизията и постиженията на чернокожите и латиноамериканците. Призът му бе връчен от неговата екранна партньорка във филма The Burial Джурни Смолет.

Видях тунела. Не видях светлината“, каза той по време на благодарствената си реч, като отбеляза, че здравословното му състояние е било животозастрашаващо. Актьорът обяви, че не би пожелал това, през което е преминал, дори на най-големия си враг.

Той благодари на всички за молитвите им, на сестра си и дъщеря си Корин Фокс за това, че „не позволиха на никого да разбере какво се е случило“.

Добре познати имена, сред които актрисата Кери Уошингтън, баскетболната звезда Леброн Джеймс и др. публикуваха пожелания за оздравяване към Фокс след влизането му в болница. През май той публикува в Инстаграм видео, в което споделя, че е излязъл от клиниката в Атланта и се възстановява.

Фокс, който е на 55 години, стана известен с филми като „Съучастникът“ и „Джанго без окови“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари