Дядо Коледа зарадва децата на служители от МВР - Русе

0

От рано тази сутрин детски смях и глъчка изпълниха голямата зала в сградата на Областната дирекция на МВР в Русе, съобщават от ведомството.

С блеснали от радост очички, нетърпеливи да видят коледната програма и изненадите, подготвени от организаторите, децата и техните родители зачакаха със затаен дъх идването на Дядо Коледа.

Първа на сцената се появи Снежанка, която обясни, че днес в сградата на ОДМВРРусе Дядо Коледа е обещал да се срещне с много послушни деца, чийто родители са хората, които цяла година са му помагали в добрите дела и те самите са били най-послушните деца.

Последва весела празнична програма с участието на ученици от Национално училище по изкуствата „Проф. Веселин Стоянов“-Русе с ръководител Невена Ненова и „Freedom Dance Studio“, която предизвика много смях и аплодисменти. След това група коледари, ученици от ОУ „Иван Вазов“ с ръководител Стефка Лазарова, изненадаха домакини и гости.

Децата изпълниха коледарски песни и наричания за здраве, берекет и за успехи на полицаите и пожарникарите.

И най-накрая, дочул звънките детски гласчета, пристигна и дългоочакваният гост. Добрият старец поспря да отдъхне за малко, изморен от разтоварването на шейната с подаръци за най-добрите деца.

В това време в ролята на негови помощници влязоха униформени пожарникари и полицаи, които раздадоха коледните дарове на всички, доволни и въодушевени деца…

Коледното тържество за децата на служителите на МВР в Русе се реализира по идея на ръководството на Областна дирекция на МВРРусе и по инициатива на Комисията за социален диалог, функционираща към дирекцията.

Днешното събитие стана факт благодарение на:

Синдикалната федерация на служителите на МВР;

Национален синдикат на гражданската администрация в МВР;

Национален полицейски синдикат;

Синдикален алианс „Сигурност“ в МВР;

Синдикат на служителите в МВР;

Спортен клуб по пожаро-приложен спорт „Михаил Чубуров" - Русе;

Клуб за спорт и туризъм „Спартак“ - Русе

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари