МВР кани русенци на своя професионален празник

1
Празничните събития ще се състоят на 7 ноември
Празничните събития ще се състоят на 7 ноември Снимка: Facebook

Празничните събития ще се състоят на 7 ноември

Българската национална полиция чества своя професионален и патронен празник на 8 ноември - Деня на Свети Архангел Михаил, светецът, който символизира властта, реда и законността, царуването на истината, правдата и любовта.

Професионалният ден на полицейските служители ще бъде отбелязан в Русе с няколко събития, които ще се състоят на 7 ноември, вторник.

Традиционната тържествена церемония пред сградата на ОДМВР - Русе на бул. „Ген. Скобелев“ 49 започва в 13:00 часа с представителен строй от униформени и поднасяне на венци и цветя на монумента „Признателност и слава“, разположен пред дирекцията. След това програмата продължава с празнично събрание на служителите от ОДМВР - Русе.

Ръководството на ОДМВР - Русе отправят покана към всички бивши и настоящи служители на полицията, както и към представителите на медиите да присъстват на тържественото събитие.

Покана отправяме и към всички жители и гости на града, които желаят да се запознаят по-отблизо с работата на полицейските структури и да се докоснат до ежедневието на униформените служители, които са всеки ден навън на терен. Това можете да направите на 7 ноември между 11:00 и 15:00 часа в двора пред сградата на ОДМВР - Русе /към бул. „Ген. Скобелев“/, където ще ви очакват екипи на охранителна полиция; екип на пътна полиция; на базовата научно-техническа лаборатория; специализирания сектор за тактически действия, заедно с техните автомобили, мотори и оборудване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    Какво повече да кажа
    Те твоите 10 километра са ужасно престъпление наистина, много по ужасно от десетките нерегистрирани или със скрити номера пистарки навсякъде из града. Но те явно не пречат на "органите".
  • 4
    2
    русенец
    Аз получих "специална" покана, че съм се забързал с 10 км повече от "позволеното" на жалките "операторчета" с камерките! То е ясно, че те за друго не стават, ама няма да им посещавам кочината, пълна с голяма част некадърници! Познавам и прекрасни ПОЛИЦАИ, които ги е срам от тези с камерките!
  • 3
    1
    За МВР РУСЕ
    Само с покана или призовка.Работа във и със русенското ме ве ре ,нямаме и не искаме да имаме работа с палячовци и лакеи.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари