Двама влюбени се събраха след 77 години раздяла

4
Любов като в приказките
Любов като в приказките Видео: NOVA

Любов като в приказките

Любов като в приказките - в края на жизнения си път двама влюбени се събраха. Бил Хасинджър подарил на любимата си от гимназията Джоан Блакан сребърна гривна със зелени скъпоценни камъни преди повече от седем десетилетия. Двамата се разделили, след като Блакан заминала за колежа, но тя запазила подаръка в кутията си за бижута.

„Беше твърде красива, за да се отърва от нея“, споделя Блакан, която сега е на 92 години, предава NOVA.

Бижуто имало и сантиментална стойност. Тя не могла да се раздели с подаръка от първата си любов. Повече от 75 години, след като прибрала гривната, сега тя отново я носи. Тя и 90-годишният Хасинджър отново са заедно. Тяхната любовна история започва през 1947 г., когато и двамата са ученици в гимназията North Muskegon в Западен Мичиган. Тя е първа година, а той - първокурсник.

След като се разделят, Хасинджър се жени за друга жена, с която излизал в гимназията, а Блакан се омъжва за мъж, с когото започна да излиза, докато е в колежа. Двамата имат по три деца. Всичко се променя през 2022 г., когато Джоан получава задачата да планира събиране на випуска в гимназията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари