Албена Михова: Слави Трифонов е много суров - за да върви работата

1
Според актрисата точно Трифонов я е направил известно лице
Според актрисата точно Трифонов я е направил известно лице Видео: NOVA

Според актрисата точно Трифонов я е направил известно лице

Мнозина я описват като наследница на Стоянка Мутафова и Татяна Лолова. Албена Михова отвори душата си и разказа за загубата на родителите си в детска възраст и как е преминала през най-тежкия период от живота си, за това, кои са ѝ истинските приятели, за любовта и чудесата в живота ѝ, предава NOVA.

Нейната актьорска школа се помещава в читалище в "Младост" 1. Има 3 групи - от 8-годишни деца до възрастни хора. Те споделят, че когато се налага Михова може да бъде и строга, но научават много от нея.

"Правим си пиеси и етюди. Никога не е мечтала да бъде актриса, а детска учителка. "4 години учих и станах детска учителка, но работих само 1 месец и реших, че ми е много скучно, макар че измислях приказки, пеех песни на децата. Родителите ми са актьори, но баща ми не даваше да ходя на театрални школи", споделя тя.

Налага ѝ се да порасне бързо, защото на 13 г. губи баща си, а година по-късно и майка си. "Беше много странно, хем го преживяваш, хем бързо го преодоляваш. Моите настойници, които са мои съседи, ми станаха настойници. Направих три пожара, развих апендицит, но те ми помогнаха да се справя и да не отида в интернат. Бях ученичка, имах хора до мен, които не позволиха да се случи нещо лошо с мен", разказа тя.

По думите и Слави Трифонов е дал шанс на нея и още девет актьори и ги е направил лица. "Той е много строг, суров и железен, за да върви работата", спомня си Михова.

За нея сравненията с Татяна Лолова и Стоянка Мутафова са голям комплимент, защото те са основата на българското актьорство.

В края на миналата година и сменят тазобедрена става, а малцината, които проявяват загриженост, я карат да преброи приятелите си. "Мъжът трябва да има любов към жената, а не обратното", посочи тя и допълни, че появата на сина и е била неочаквана, но променя живота и завинаги. Посещавайки школата и той става трето поколение актьор.

Споделя, че най-голямото чудо е самият живот и това да се будиш всеки ден и да се чувстваш добре.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари