Двама младежи са със счупени ръце след катастрофа в Петко Каравелово

0
Колата, в която са пътували, се е забила в оградата на местното училище
Колата, в която са пътували, се е забила в оградата на местното училище Снимка: БГНЕС

Двама души са с фрактури на ръцете, след катастрофа в с. Петко Каравелово.

Произшествието е станало в нощта срещу 5 август, съобщават от ОДМВР - Велико Търново. По първоначална информация лек автомобил «Фолксваген», управляван от 21-годишен местен жител, движещ се по пътя Велико Търново – Русе е предприел маневра завиване, при което е напуснал пътното платно и се е ударил в оградата на местното училище. В резултат на това са пострадали двама пътници – на 16 и 21 години.

След преглед двамата са настанени за лечение във великотърновската болница, без опасност за живота. Водачът е с охлузни рани и след преглед е освободен за домашно лечение. Той е изпробван за употреба на алкохол, пробата е отрицателна. Причините са в процес на изясняване.

По случая е започнато досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари