Двама души пострадаха при катастрофа край Малко Търново

1
Пътният инцидент е станал около 13.40 часа днес на около 700 м. от разклона за село Стоилово по пътя Бургас - Малко Търново
Пътният инцидент е станал около 13.40 часа днес на около 700 м. от разклона за село Стоилово по пътя Бургас - Малко Търново

Двама души са пострадали при катастрофата на пътя Бръшлян – Малко Търново

Това съобщи Радио "Фокус" - Бургас по информация на ОДМВР - Бургас. Пътният инцидент е станал около 13.40 часа днес на около 700 м. от разклона за село Стоилово по пътя Бургас - Малко Търново.

Л.а. "Волво", с бургаска регистрация, навлиза в лентата за насрещно движение в условията на десен завой, като блъска последователно движещите се в посока Бургас, л.а. "Фолксваген" с бургаска регистрация и л.а. "Рено" с турска регистрация.

От пътния инцидент пострадали водачът на л.а. "Фолксваген" и неговия спътник, които са откарани с линейка в УМБАЛ - Бургас за уточняване на здравословното им състояние. Същите са били контактни по време на качване в линейката.

Частична е затворена лентата за движение към Бургас, като трафика са осъществява чрез ръчно регулиране от служители на "Пътна полиция" при РУ - Малко Търново.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари