Два камиона се блъснаха край Бяла

0
Един от шофьорите е с опасност за живота
Един от шофьорите е с опасност за живота Снимка: Dunavmost

Един от шофьорите е с опасност за живота

Мъж е с опасност за живота след катастрофа между два камиона по пътя Бяла – Попово, в участъка между селата Пет кладенци и Бистренци. Това съобщи регионалният говорител на МВР в Русе Даниела Малчева.

Сигнал за инцидента е постъпил около 5:00 часа тази сутрин. На прав пътен участък, в условията на облачно време, мокра настилка и гъста мъгла са се блъснали движещи се един след друг влекачи с прикачени полуремаркета, управлявани от шофьори на 47 и на 71 години. Те са пътували в посока Бяла и единият се е ударил с предна лява част на кабината на влекача в задната дясна част на полуремаркето на другия.

Веднага на място са изпратени екипи на полицията и на Спешна помощ.

При инцидента е пострадал 47-годишният шофьор, който е откаран с линейка в Университетската болница "Канев" в Русе с опасност за живота.

На местопроизшествието е извършен оглед. Причините за катастрофата се изясняват.

Заради инцидента участъкът от пътя е бил затворен временно за движение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    забелязал
    оня ден на бул. българия,бях за един тир в моя полза на 150 м.от не го .и се отби в една от бензиностанцията .само светеха габарити няма стоп светлини и мигачи на ремаркето. камниона имаше видях ги при отбиването му. те не си ли правят оглед.
  • 4
    4
    до 2
    ти май не можеш да четеш с разбиране, не че е чудно! Ударът е отзад - кабина срещу ремарке, пострадалият е бил в тая кабина, ерго виновен е 47 годишния.
  • 3
    3
    До Брейййй
    Не се сърдете на хората. Свиквайте, тя възрастта за пенсиониране ще се увеличава. Въпроса е дали изобщо ще има пенсионирани. Асан Вазиленов ще ви каже, че това са разходи. Трябва да има от къде да се открадне. Затова и втория стълб ще го източат, за "радост" на баламите нови пенсионери. Толкозззззззз!
  • -13
    2
    защо
    има категории за пенсиониране , като си работят до 100 години , докато не умрат от старост зад волана, защо не им махната категорийте или да им забранят да карат след пенсия - да си направят събрание и да си решат . Що народ избиха тия дъртаци
  • 10
    1
    Брейййй
    Щом и шофьорите нa големите камиони са на възраст над 70 години нещата не отиват на добре.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари