Дрогиран полицай обърна патрулка в Нова Загора

4
Униформеният служител вече е бил уволняван за същото нарушение
Униформеният служител вече е бил уволняван за същото нарушение Снимка: Мартин Иванов / NOVA / архив

Униформеният служител вече е бил уволняван за същото нарушение

Полицай обърна патрулка. На направения след това тест за дрога и алкохол, полицаят е дал положителна проба за наркотици. Инцидентът е станал на Йордановден вечерта в Нова Загора. Днес възмутени жители на града съобщиха за случая пише Sliveninfo.

Полицейският екип бил изпратен към транспортно произшествие с ТИР. Пътувайки към инцидента, шофьорът на патрулката я обърнал. Няма пострадали.

Медията добавя, че при внезапен тест за наркотици миналата година същият полицай отново е дал положителна проба. Тогава той бил уволнен от МВР. По-късно обаче съдът го върнал на работа.

Пред медията началникът на полицията в Нова Загора главен инспектор Стефан Динков нито потвърди, нито отрича за скандалния случай.

Обърнете се към говорителката на полицията в Сливен“, каза полицейският началник.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 15
    5
    Мали
    Защо спряха да правят тестове на полицаите за наркотици ,а само за алкохол.Мого от тях пушат трева и взимат амфети ама якооо.
  • 16
    4
    ДАНС
    Няма вече читави куки,ако им правят тестове за дрога ще остане държавата без полиция.Не че има смисъл от тях!!!
  • 16
    3
    фена на Путин
    А началника му, колко нагла отрепка е ? Чак и да коментира не иска свинчугата чантаджийска. Длъжен е пред обществото да се отчита. Нагла торба. Такива трябва да бъдат изхвърляни без право на пенсия. Дисциплинарно и безапелационно.
  • 20
    2
    МВР
    Наркомани,татуирани,брадясали като талибани и това ако е полиция ужас
  • 28
    1
    МВР или Наркос?
    Грешка на Отдел "Кадри" в МВР - системата за проучване на кандидатите е сбъркана, след като и наркомани вече са полицаи ... Полицай, който е наркозависим, а носи лично оръжие с бойни патрони - "уволнен от МВР. По-късно обаче съдът го върнал на работа."!? Кой е по-виновен - МВР или Съдът, ако наркоманът полицай е дрогиран и под въздействието на наркозата не беше катастрофирал, бе употребил зачисления му пистолет "Макаров" и застреля случаен човек!?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари