Доцент Мангъров: Искат да ми запушат устата

5
Инфекционистът смята, че все още ваксините не са добре проучени за страничните им действия
Инфекционистът смята, че все още ваксините не са добре проучени за страничните им действия Снимка: личен архив

Към момента всичко каквото знам, го научавам от медиите, казва инфекционистът

Към момента всичко каквото знам, го научавам от медиите. Лично до мен нищо не е достигнало.

Това обяви доц. Атанас Мангъров, след като днес от Софийската районна прокуратура обявиха, че са се самосезирали и е започнала проверка по твърдения на инфекциониста, че "564 души, които са починали след зараза с коронавирус, са починали, защото са ваксинирани".

По същата причина и Управителният съвет на Българския лекарски съюз обяви, че сезира Столичната комисия по професионална етика.

"Просто мога да кажа, че това е много сериозен опит от две различни направления да ми се запуши устата, защото явно някои хора считат, че са носители на сакралното познание, а останалите трябва да са послушни опитни свинчета, които трябва да изпълняват безпрекословно техните нареждания", обясни доц. Мангъров пред Dir.bg

Инфекционистът смята, че все още ваксините не са добре проучени за страничните им действия.

"Ваксините са в трета фаза на клинични изпитвания, а разрешението за употребата им е дадено под условие. За да се направи една истинска ваксина, са необходими минимум 10 г.", коментира още д-р Мангъров.

Медикът допълни, че в Европейската агенция по лекарствата вече има доклад от 1700 страници със странични действия на ваксините.

"Това, което си мислех, когато говорех в студиото, бе, че имаме хора, които са ваксинирани и са починали. В такъв случай може да си зададем въпроса, че явно ваксините в конкретния случай не са действали, защото има други хора, които имат същите характеристики и същите заболявания, но не са починали. А това може да е една много сериозна нежелана странична реакция. Като цяло липсата на ефект от имунизацията, демек няма ефект от ваксината, също е нежелана реакция. Всяка ваксина се прави, за да не се разболява човек, а тези хора са ваксинирани, но са се разболели и починали. Можеше ли, ако не бяха ваксинирани, да не са починали?", разсъждава още доц. Мангъров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    7
    ола
    Можеше да не починат, но вече е късно..
  • 7
    6
    Ndkdkd
    Прав е! Медийната машина може да демонизира всеки неудобен, за да изглежда така, както им се иска на определени кръгове. Работя в болница и знам и познавам немалко хора пострадали от ваксината. Естествено това се прикрива. В САЩ има система за сигнали VAERS за страничните ефекти, мисля, че и в Европа има такава. Всеки, който се интересуват, може да провери. А това, че тук официално нямало данни, нищо не означава. Защото не ги отчитат ваксинираните починали като такива, а знам, че има такива. Естествено, че ще излязат с тезата, че нямало доказана причинно следствена връзка. А не вярвам въобще да са проучили.
  • -4
    5
    Хаха
    Мангъров има своя принос в подобряването на генофонда - искам ви всичките плоскоземци антиваксинатори и прочее утайки да го слушате дословно и да изпълнявате каквото ви каже. България я чакат по-добри времена.
  • -9
    4
    AZ
    GLUPAK I IDIOT
  • 5
    3
    Мхм
    Има ли здравомислещ човек, който да не разсъждава и да не мисли по същия начин като Доктора, той е национално богатство, умее да се защитава, като при това образова и успокоява хората - само да го пипнат и ще им се случи случка ! Дано да го джафкат само, за да си оправдаят парите, които са взели, алчни га.до.ве !
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари