Александър Йорданов: Българино, помни професор Мутафчийски!

0
С емоционални думи евродепутатът от ГЕРБ-СДС Александър Йорданов честити рождения ден на медика от ВМА
С емоционални думи евродепутатът от ГЕРБ-СДС Александър Йорданов честити рождения ден на медика от ВМА Снимка: Facebook / Александър Йорданов

С емоционални думи евродепутатът от ГЕРБ-СДС Александър Йорданов честити рождения ден на медика от ВМА

"Честит рожден ден на проф. Венцислав Мутафчийски! Прекрасен лекар, генерал и достоен човек. Не се забравя как той се противопостави на мангъровщината и на протестиращата срещу ковид мерките простащина. Некадърни политици и журналисти го хулеха. Но ръководения от него кризисен щаб, с подкрепата на решителния премиер Бойко Борисов, спаси десетки хиляди българи от смърт. И то във време, когато още ги нямаше спасителните ваксини. Българино, помни! И благодари.

Бъдете жив и здрав, генерале! И останете все така верен на своя лекарски и човешки дълг! Помагайте дори на неразумните!", написа Александър Йорданов в мрежата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 13
    2
    Баце
    Свиня дебела дано ти не дочакаш своя
  • 23
    1
    Мърши
    Да пукнете и двамата, дейба ваш'те майки недоклатени! И като пукнете – с гъзовете нагоре да ви заровят, та който мине по една патка да ви тегли!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари