Атанас Мангъров: В Израел почина от инфаркт детето, което бе рекламно лице на иРНК ваксините

29
Тази методика на иРНК ваксините е създадена за лечение на рак, казва медикът
Тази методика на иРНК ваксините е създадена за лечение на рак, казва медикът Видео: ФАКТИ

Тази методика на иРНК ваксините е създадена за лечение на рак, казва медикът

В Израел на 8 години почина от инфаркт детето, което бе рекламно лице на иРНК ваксините. То бе дете на лекари и имаше 4 ваксини. На 8 години дете не умира от инфаркт. За мен децата не трябва да се ваксинират срещу Ковид-19. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ инфекционистът доц. Атанас Мангъров.

Философията на иРНК ваксината е такава, че тя бе създадена за лечение на рак. Ако имате рак, който не може да се лекува по другите начини, не че те са много, може да ви се направи персонална иРНК ваксина, да се вкара в клетките ви и да ги накара да произвеждат клетки срещу раковите клетки. При тези ваксини има две лоши неща, които могат да се случат. Едното е имунната система на човека, който се ваксинира, да започне да разпознава неговите клетки, които произвеждат чужди белтъци, като чужди и да почне да ги атакува. Така може да възникне автоимунен процес, който да прекъсне процеса на производство на чужди белтъци. Вторият проблем е, че не е ясно кога ще спре този процес. Понякога се получава свръхпроизводство на тези спаик протеини, а това води до тромбози, миокардити и т.н.“, добави доц. Мангъров.

Според него, когато човек е с рак, той е склонен да поеме много повече рискове с всички такива нежелани реакции, защото е на ръба.

„Пак ще кажа, че тази методика на иРНК ваксините е създадена за лечение на рак, но се използва за ваксини за Ковид, защото така се разшири пазарната ниша, защото това е едно бързо и лесно производство, което се оказа много печелившо. Ваксините иРНК бяха бързо приспособени срещу Ковид“, каза още инфекционистът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -5
    22
    Ha-ha-ha production
    Почти пред очите ми починаха от Covid много мои познати и приятели. Починаха и лекари, които лекуваха или бяха в съприкосновение с болни от Covid. За съжаление! Много стойностни хора от всякакви други професии полезни за българския род- не бяха ваксинирани защото беше в в началото на епидемията. Ваксинираните колеги, които познавам и пътуват постоянно по света поради неотложни служебни ангажименти са все още живи! Слава Богу! Смятам, че господинът е Охлюв отново изпълзял за да избие човешкия и по- скоро български род! Ако беше много убав- и жена му щеше да го изтърпи, защото ще получи Нобел! И тези ли са умрели от инфаркт: Ваксинации срещу коронавирус (COVID-19). Ваксинации срещу коронавирус 70,6% от световното население е получило поне една доза ваксина срещу COVID-19. В световен мащаб са приложени 13,53 милиарда дози, а сега се прилагат 7503 всеки ден. 32,8% от хората в страните с ниски доходи са получили поне една доза. Мангъров, оставаш почти сам на планетата!
  • 2
    21
    Путин
    В Украйна смъртността от евро идиотизъм надмина тази на ковида в Бг. Евро-Атланти идиоти удри ваксини заминавайте на фронта на убивате Руснаци
  • -20
    20
    нда
    Антиваксърчетата пак са се възпалили, бяхме забравилили за тях и те отново се раздрънчаха като лгбт+-тата,да не ги забравим случайно, че и наченки гледам да се броят за „каймака“ на обществото! Веселяци!
  • 10
    19
    Мдааа
    Сиропираните побесняха и побесняват винаги при малко истина, дето не могат да понесат. По-хубавото е, че тази злоба няма дълъг житейски път, а един свят без тези грозни души би бил наистина мнооого по-добър. Алелуя
  • -15
    18
    реалист
    Мангъров е пълно ку-ку. Прави си реклама, че чак жена му му би шута. Още ли взима по 200 лева на преглад, а ..май закъса с паричките и затова пак се появи като охлю-бохлю?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари