Дневен хороскоп за 7 декември 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Творческите занимания ще ви помагат да постигнете баланс.

Ще демонстрирате спокойствие, но дали наистина се чувствате по този начин. Желанието ви за свежи емоции ще бъде напълно удовлетворено. Промени предстоят и за Водолеите, които за мнозина ще започнат със здравословно неразположение утре, но то скоро ще избледнее. Плановете ви ще претърпят благоприятни промени, но не прекалявайте с амбициите си.

Овен

Бъдете пестеливи. В утрешния ден отложете обсъждането и взимането на важни делови решения. Това ще създаде някой нови възможности и удобство у вас, но в никакъв случай не бива да променя плановете ви. Може спокойно да работите с документация. Ако усещате, че нямате достатъчна подготовка, за да се справите с някаква работа по-добре изобщо не се захващайте.

Телец

Не се отказвайте от целите си, а накарайте тези около вас да ви помогнат и в никакъв случай не се превръщайте в жертва. Не е време обаче за взимане на важни решения в сферата на финансите. Добре би било четвъртък да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си: следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Избягвайте да правите забележки на хората, които обичате, има и други начини да им кажете истината. Обмисляйте действията си преди да направите крачката към нещо ново.

Близнаци

През последните месеци взехте някои погрешни или неправилни решения, но нещата се оправят. Утре можете да се покажете като страхотни професионалисти дори без да целите да го направите. Ако ви изглежда враждебно, опитайте се да разберете причината. Скоро ще откриете и ще отстраните причините. Утрешният ден ще е подходящ за учене, за пътувания, за контакти или работа с чужденци.

Рак

Раци ще бъдат напълно удовлетворени утре от двойната победа, която ще завоюват в сферата на интересите си. Сигурно е, че утрешния ден носи чудесни възможности за представителите на Рак, защото късметът ви ще е силен. Бъдете внимателни, не се разсейвайте. Най-важното в случая е да разпределите времето си правилно и да не се разсейвате с глупости. Не се доверявайте на всичко, което чуете, голяма част от съобщенията са просто “въздух под налягане”.

Лъв

Деловите контакти създават добри перспективи за бизнеса ви. Предстоят ви важни битки, където ще постигнете успех! Бъдете компромисни. Ще сте много самоуверени и готови да рискувате. Изпълнени сте със сили. Запазете всички артефакти.

Дева

Утре ще се наложи да се извинявате и обяснявате. Отхвърлете колкото се може повече от нея. Не изключвайте и компромисите, като част от играта, но и не престъпвайте правилата. Компромисите трябва да бъдат ваши спътници. При контактите си с околните се изказвайте ясно и конкретно, бъдете гъвкави.

Везни

Със самочувствие и в добро състояние на духа ще налагате идеите си, убедени в правотата им. Смело се заемете с новите си задачи, които ще ви донесат успех. Не позволявайте на комплексите и маниите да ви завладеят, това само ще провали денят ви. Утрешният ден ще не е подходящ за пътувания и за контакти с хора в чужбина. Не се задълбочавайте в проблеми, които не ви засягат пряко.

Скорпион

Може да се наложи да се разделите с човек, който не ви е безразличен. Разсеяността ви вреди. Възможни са големи неприятности свързани с имуществени въпроси, които отказвате да разрешите. Ангажирането ви с нови поръчки и отговорности няма да ви натовари емоционално, нито физически, финансовата изгода ви прави устойчиви на различни изпитания. Успехът съпътства хората на науката.

Стрелец

Ентусиазмът не ви е напуснал, но желанието да ви забелязват и оценят може да ви изиграе лоша шега. Събитията през утрешния ден ще окажат сериозно влияние на живота ви. Усилията и инициативността ви ще бъдат възнаградени. Може да пътувате и да общувате по-активно с околните утре. Вашата самоувереност е пословична и действа стимулиращо на хората около вас.

Козирог

Ще се почувствате много по-уверени в себе си, ако си правите подробен график и се стараете да го следвате. Не е препоръчително да пътувате, да реализирате отношения или да работите с хора в чужбина. Част от днешните ви задачи ще са твърде мъгляви и ще се наложи да търсите допълнителна информация, за да се справите. Не бива да сте прибързани. Продължавайте в същия дух и дребните неприятности, възможни утре няма да ви направят никакво впечатление.

Водолей

Обективни и аналитични, ще се справите с предизвикателствата на ежедневието без излишен шум и показност. Работа за промяна, това е посланието на днешния 1-ви ноември. Противно на очакванията, ще проявите разбиране и ще се съобразите с общото настроение, привеждайки действията си в съгласие с другите. Свободата, равенството и братството ще придобият нов смисъл за вас. Утре нищо не може да ви уплаши, ще гледате на света философски.

Риби

Завършете започнатата работа. Не се лишавайте от нищо. Чувствата ви изведнъж ще станат по-свободни, необвързани с ревност и желание за манипулация. И не си давайте мнението, ако изрично не ви помолят за това. Не проявявайте излишни амбиции.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари