Дневен хороскоп за 10 октомври 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Опитвате се да вменявате гледната си точка дори когато това не се изисква от Вас и именно това утре може да Ви създаде излишни главоболия.

Просто се дръжте естествено, дайте възможност на радостта в сърцето Ви да се прояви. Като цяло динамично и в делови тон ще премине денят за повечето от Вас. Не се отказвате от свое намерение, което е способно да Ви донесе значителен напредък в професионален план. Хубаво е да слушате отвреме-навреме какво говорят хората около вас, невинаги са празни приказки.

Щастливи числа: 11 41 1 26 46 36

Овен

Водете преговори на четири очи. До два дни ще получите нужното Ви кредитиране. На практика през първата половина на утрешния ден ще Ви върви, но след това влиянието на позитивните тенденции ще тръгне към спад. Ще се чувствате много по-енергични и с желание да свършите куп неща. Ще останете очаровани от предложението на свой близък за предстоящо събитие.

Телец

Вярвайте в своята щастлива звезда. В текущите задачи едва ли ще се натъкнете на затруднения. През това денонощие Вашето трудолюбие със сигурност ще бъде възнаградено. Постепенно разбирате, че небето над Вас отново ще бъде ясно и синьо и ще можете да реализирате повечето си желания. Имате добър подход, а и околните ви подкрепят безпрекословно.

Близнаци

Внимавайте да не реагирате твърде бурно, ако някой не иска да направи онова, което Вие очаквате. Нужна е трезва оценка на реалността. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение. Вторник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Утрешният ден ще е наситен за тези, които обичат да работят във финансовата сфера.

Рак

Следващите два дни ще изискват по-големи усилия и натиск, ще се налага да криволичите между свои и чужди амбиции и да се отказвате от едно за сметка на друго. До обед отделяте повече внимание на работата, участвате в неприятни събрания и обсъждания, на които едва ли ще се вземат отговорни решения. Позициите, на които се намирате, повишават самочувствието и засилват вярата в успеха. Лични ангажименти ще поддържат вътрешното равновесие у Раците, което ще се изкристализира под формата на яснота във взаимоотношенията с околните. Не се разсейвайте, когато се движите из ангажиментите си.

Лъв

Тактичността и деловият Ви усет ще Ви помогнат да се възползвате от завързана ситуация. Следвайте правилата на партньорските взаимоотношения, но не пренебрегвайте интересите си, заради тях. Ако го ударите на мързел и очаквате награда за добре свършена работа, ще останете разочаровани. Нещата зависят от Вас и от готовността Ви сами да си извоювате онова, към което се стремите. Има и ясни Съдбовни предупреждения, акцентиращи върху необходимостта от честност във взаимоотношенията. Позволилите си да ги нарушат ще закъсат.

Дева

Предпазвайте се от грешки, за да не провалят възможностите Ви за изява. Късметът не е с Вас. Имате право да опресните знанията си в област, която е свързана с Вашата работа. Бъдете сдържани. При някой от вас съществува опасност да си създадете неприятности, ако не овладеете обзелото ви недобро настроение, и не проявите търпение.

Везни

Не е време и за професионални инициативи. Нарушите ли хармонията, безусловно ще последва провал. Не е изключен интерес към необикновени и тайни явления, нямащи рационално обяснение. Не допускайте грешно разбрани думи да провалят утрешния ден, можете да овладеете положението. Пред вас се откриват чудесни перспективи и е добре да побързате с взимането на решение.

Скорпион

Стабилизирайте професионалните си постижения. Не си правете дългосрочни перспективи, защото много от нещата през утрешния ден ще Ви се виждат в изкривена светлина. Утре ще бъдете особено общителни и ще изпитвате потребност да споделите вълненията си с други хора. Много активен ден, притискащ доста безцеремонно голяма част от Скорпионите. Не допускайте външно вмешателство по изключително важните въпроси.

Стрелец

Дошъл е моментът да спрете и да се поогледате. Имате право да опресните знанията си в област, която е свързана с Вашата работа. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. За Стрелците утрешния ден се очертава много активен, през който ще имате възможност да реализирате деловите и професионалните си цели в пълнота. Имате усещането, че животът ви е станал доста динамичен, ще се опитате да разчупите всичко като направите нещо ново - това е много мъдро решение.

Козирог

Тези от Вас, които се трудят на културното поприще, ги очакват интересни изяви. Бъдете внимателни с хората. Утре ще Ви е лесно да убедите хората в правотата си. Вторник бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Козирог. Вторник ще е доста активен и динамичен за почти всички Козирози, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните ви цели.

Водолей

Вечерта Ви очакват приятни моменти в компания. Каквито и да са проблемите Ви, утрешния ден идва с хубави шансове, и то съвсем ненадейни. Промяната на обстоятелствата ще наложи промяна на стратегията Ви и това ще внесе известни притеснения у Вас, но бързо ще ги преодолеете. Ще се чувствате много по-енергични и с желание да свършите куп неща. Вторник е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ.

Риби

Голяма част от представителите на зодия Риби са обхванати от силно доволство, което е така изразително, че най-често намира израз под формата на материален успех заедно с околните. Преговорите ще зациклят, ще влизате в излишни спорове и разправии у дома и на работното място. Утре ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. В дейността си утре разчитайте на помощ от приятели и колеги. Ден със силна енергия изпълнен с различни възможности за развитие за вас. Утре ще се стараете да сте стабилни и плавно ще се носите по течението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари