Дневен хороскоп за 17 декември 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Очаквайте покани, предложения и неочаквани визити.

Умело ще опитате да насочите действията си в посоката, която диктуват интересите ви. Оформя се ситуация на ярка конфликтност, която може да прерасне в насилие. Важни неща, специални неща имате за правене, за променяне, за споделяне. Ще се чувствате в добра кондиция и ще имате искреното желание да оползотворите енергията си в нещо полезно.

Овен

Много благоприятен и успешен ден, през който не е изключено някой от обкръжението да се опита да спре реализацията ви в дадено направление, но едва ли действията му ще се увенчаят със сполука. Много е важно да споделите хрумванията и съмненията си и да изслушате търпеливо събеседниците, в спора се ражда истината. Помислете за нови възможности за работа. Не изключвайте приноса на партньорите си и развивайте вече установени връзки. Ако опитите ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте.

Телец

Противоречията и личната суета отнемат повече от времето ви. Събитията ще се подредят по най-добрия начин при това почти без сериозни усилия. Общуванията ви утре ще ви обогатят с полезна информация и нови идеи за бизнеса и пътуванията ви. Утрешният ден ще е добър за рутинна работа и за изпълнение на ежедневните ви задачи. Тази характеристика за утрешния ден се свързва с индивидуалната дейност.

Близнаци

Не отказвайте помощ отстрани и се отдайте на съвместна работа с вашите колеги. Добре е при желание да критикувате, да сте уверени в правотата си. Пазете се от прикрити неприятели. В утрешния ден на пълнолунието не поемайте никакви рискове, свързани с финанси и бизнес. Трудностите ви са свързани отново с ваши колеги, които са обидени от ваши забележки без покритие.

Рак

Ще се носите върху вълшебната колесница на мечтите. Може да се окажете забъркани в обстоятелства, които са извън вашия контрол. Не е изключено да реализирате кратко пътуване към непозната местност с опознавателна цел. Утре вечер ориентирайте вниманието си към уреждане на лични проблеми. Съчетайте разходка сред природата с посещение на непознат обект с историческа или архитектурна стойност.

Лъв

Утре вечер е време за срещи с хора, които могат да ви предложат емоционално изживяване. На пътя ви възникват пречки, чието преодоляване следва да извършите с много усилия, а в настоящия момент това явно е по възможностите на малцина. Не е препоръчително точно утре да стартирате нов проект, нямате ясно изградена тактика за действие. Възможно е да възникнат конфликтни ситуации в партньорските ви взаимоотношения. Може би денят няма да премине според плановете ви, но със сигурност ще ви донесе и приятни моменти.

Дева

Мислете продължително преди да предприемете важни действия. Ще ви е лесно да се концентрирате и да свършите някаква отговорна задача. Волята ви е силна, но не пренебрегвайте и другите. Вярвайте си. Колегите ви ценят вашите възможности и знания, но е добре и вие да им покажете, че цените техните умения.

Везни

Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Сами ще се уверите, че неприятностите ще си отидат. В неделя отделете време за приятелите си и за хобитата си. Поставете основите на нещо иновативно. Отпуснете се за известно време, след което се съсредоточете единствено върху значимото.

Скорпион

Изразете по подходящ начин обичта към близките си и се погрижете за нуждите им. Идеите ви са напълно осъществими и утре ще получите потвърждение на това. Хубавото е, че ще можете да разчитате на човек до себе си, с когото заедно да обмислите различните варианти. Ще ви е необходим разговор със стар приятел, за да си изясните някои спорни ситуации. Поддържайте темата на разговор без да се вторачвате в незначителни подробности.

Стрелец

Бъдете внимателни с хората. Неприятностите приключват, ако сами не си създадете нови. Упорствате за неща, които самите вие знаете, че нямат смисъл. Все пак ще получите одобрение на някаква идея или ваш проект ще бъде развит. Утре попадате на възможност, която не е за изпускане и вие ще съумеете да се възползвате от нея по подобаващ начин.

Козирог

Не пренебрегвайте интуицията си, тя ще Ви подскаже какви са мотивите на другите, също тенденциите за развитие на ситуацията. Силни сте и можете да постигнете всичко, стига да сте достатъчно мотивирани и искащи. Наричайте нещата с истинските им имена. Ще стигнете до финала, ако успеете да се концентрирате. Колкото и да ви е неприятно обстоятелствата ви принуждават да се заемете с работа, която няма да ви донесе полза.

Водолей

Времето е подходящо за посещение на зъболекар. Разчитайте на себе си, а не на късмета си, за да се справите с предизвикателствата на работното си място.Налага се да се потрудите, за да съхраните авторитета си. Бързо ще наваксате пропуснатото. Ако се занимавате с финанси в неделя, добре е да не поемате никакви рискове – залагайте на сигурното и на добре провереното. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с творчески проекти, както и с бизнес и с финансови дела.

Риби

Радостта от постигнатото ще бъде по-голяма, ако е споделена с любим човек. Не разчитайте изцяло нито на паметта, нито на интуицията си, защото може да ви подведат. Не предявявайте прекалено високи изисквания на работното място. Не се суетете, говорете само по същество и се пазете от споровете. Ако си поставяте прекалено амбициозни цели е изключено да изпитате някакво разочарование.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари