Дневен хороскоп за 28 ноември 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Внимавайте да не реагирате твърде бурно, ако някой не иска да направи онова, което Вие очаквате.

В текущите задачи едва ли ще се натъкнете на затруднения. Динамичен и изключително зареден ден е вторник. Утрешният ден ще е благоприятен за творческа дейност и пътувания, ако сте умерени и търпеливи. Няма причини да не реализирате намеренията си.

ОВЕН

Доверете се на късмета си и не му пречете, заради трети фактори или натрапчиви мисли. Добро време за обучение, за контакти или работа с чужденци; насрочете срещи с хората от приятелския си кръг и начертайте пред себе си нови цели. Ще съумеете да го направите, ако не влизате в спорове и избягвате конфликти с когото и да било, като се сдържате и не правите категорични изводи. Утрешният ден не е особено благоприятен за пътувания, за срещи и разговори, за водене на важни преговори. Ще запазите спокойствието си, независимо от динамиката на събитията покрай вас и това ще ви позволи да задълбочите интересите си в сферата, в която работите.

ТЕЛЕЦ

Притежавате огромно количество енергия и ако я съхранявате у себе си ще експлодирате. Намерете сили да завършите работата си до обед. Това ще ви гарантира по следващ успех. Емоцията бликаща от вас за пореден път блокира шансовете ви за успех. Разчитайте на помощ от приятели, ако искате изхода да бъде благоприятен.

БЛИЗНАЦИ

Не се отказвайте от целите си, а накарайте тези около вас да ви помогнат и в никакъв случай не се превръщайте в жертва. От вас зависи дали утрешния ден ви ще бъде успешен. Въпреки, че не ви се работи в утрешния ден се постарайте да сте отговорни, защото вашата намеса е от значение за авторитета ви. Препятствията на работното място са временни и са свързани преди всичко с материалното ви състояние. Малко разсеяни ще сте утре и ще ви се иска да избягате от всички отговорности.

РАК

Творческият подход в работата ще даде своите резултати. Възползвайте се максимално, защото ще е за кратко. Имате възможност да подобрите финансовото си състояние. Отложете планираните делови срещи защото няма да са успешни. Желанието ви е да действате и денят като че ли е създаден точно за това.

ЛЪВ

Периодът е подходящ за юристи, застрахователи и банкови служители, но работата не е всичко, необходимо е да разтоварвате психиката си, като си направите разходка на чист въздух или посетите любимите си магазини. Някой, без сам да осъзнава, утежнява живота ви.Да му говорите за това е безполезно, само ще го обидите.По-добре е да се опитате деликатно да намекнете на въпросната персона да се заеме да “подобрява” живота на някой друг. Хубавите възможности на Лъвовете засягат самостоятелна реализация на лични цели и намерения, както и партньорското взаимодействие.В тези две направления шансовете ве са изравнени. Някой има конкретни очаквания от вас. Хубав ден за професионалните ви изяви и за партньорските взаимоотношения, в които участвате – както за личните, така и за тези в бизнеса.

ДЕВА

Преценявайте обещанията си. Залагайте само на онова, което можете да направите самостоятелно. Колкото и да се стремите към успех и признание, трудно ще го постигнете. Имате нужда от почивка, не се преуморявайте. Опитвайте се да погледнете и от тяхната гледна точка, това със сигурност ще ви бъде полезно да разберете много неща. Ще ви предложат помощ.

ВЕЗНИ

Първият ден от седмицата ще зададе темпото, както и за останалите, които следват. Все пак в чудесно настроение са представителите на знака утре. Постепенно ви се откриват по-големи възможности за израстване. Обърнете внимание на родителите си, засвидетелствайте им доброто си отношение, защото те жадуват за това. Няма да ви липсват възможности за развитие на потенциала, просто трябва да се мобилизирате и да действате.

СКОРПИОН

Така че давайте го по-кротко, работете върху вече изграденото и не започвайте да надграждате докато не се убедите, че разполагате с нужните ви сили и възможности. За вас нещата са поставени в напълно реални измерения, колкото и да е прозаично това. Ще са надеждни. Ще ви дразнят тези, които се размотават и говорят много, но ще трябва някак да ги изтърпите. По-добре не спорете с вашите делови партньори и не се опитвайте да им доказвате, че грешат в исканията си.

СТРЕЛЕЦ

Ваш близък ще ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. В противен случай съдбата не би ви спестила бурните емоции, които в повечето случаи изтощават. Ще успеете да балансирате добре между личния си живот и изпълнението на ангажиментите си. Част от заниманията ви утре може да създадат проблеми, да ви е трудно да се справите. Утрешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности.

КОЗИРОГ

Не проявявайте излишни амбиции и не изпадайте в самосъжаление, ако не сте доволни от постигнатото. Когато всичко ви се избистри пристъпвайте директно към реализация. Ако се чувствате напрегнати, добре ще ви се отразят умерените занимания със спорт и движението. И, за да бъде пълна радостта ви, след обед приятелите ще ви спретнат мила изненада. Ще има и затруднения, но ще ги преодолеете, ако мислите позитивно и преценявате възможностите си обективно.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете активни в спорта. В приятелска атмосфера ще обсъждате общ въпрос, който ще приключи добре за всички ви. Хармония в интимните отношения. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. При контактите си с околните се изказвайте ясно и конкретно, бъдете гъвкави.

РИБИ

Не е нужно да се напрягате – просто се отпуснете и оставете животът да Ви даде онова, което заслужавате. Рибите продължават да поддържат добро темпо в движението си напред и да действат успешно за реализацията на деловите и финансовите си цели. Успехът съпътства хората на науката. Насърчете близките си към съпричастност в делата ви, за да градите новите си планове спокойни. По интересуващ ви въпрос ще има развитие, но дали ще ви удовлетвори? Ще работите с хора, с които спорните въпроси ще се решават по пътя на компромиса, за това бъдете толерантни и не правете нищо на инат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари