Дневен хороскоп за 5 септември 2020

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

В събота събитията ще изискат да обръщате внимание повече на хората около вас отколкото лично на себе си. Всъщност това е задачата ви днес, да помагате, да обичате, да разбирате болките или проблемите на хора от семейството си, от кръга си приятели, колеги, съседи и др.

Личните ви чувства трябва да останат на заден план, а да вършите добрини. Лошите мисли и чувства ще се измият като мръсна вода от съзнанието ви, но ако ги оставите да ви командват, тогава ви чака не само труден ден, но и трудни времена до края на годината. Всъщност вие сами трябва да вземете решение за това какъв живот искате да имате, но днес Свише внимателно ще се гледат човешките дела долу на Земята. И вие няма да бъдете пропуснати.

Овен

В събота заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Планирайте работата си така, че да не се преуморявате. Възможно е утрешния ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване.Не идеализирайте ситуацията.Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Ангажирани сте с парични въпроси. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Телец

Голяма част от Вас утре ще бъдат в непрекъснато движение. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Работата Ви утре ще бъде натоварена, но ползотворна. Паричните Ви проблеми се решават успешно. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Близнаци

Събота ще сблъска много от представителите на Близнаци с нови преживявания. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Утрешният ден ще е подходящ за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви задачи и ангажименти. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Утре просто е такъв ден.

Рак

В събота се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Очаква Ви активен ден, в който ще успеете да свършите наистина полезна работа. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат утрешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Утрешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Лъв

Утре използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Събота ще е ползотворен за намиране на работа от безработните. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Дева

Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. За представителите на Дева се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Бъдете особено предпазливи на работното място. Подгответе уговорените преди време договори и помислете са бъдещите си планове. Утре Девите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Везни

Събота ще сблъска много от представителите на Везни с нови преживявания. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Не смесвайте личните си взаимоотношения с работата, спазвайте това правило, ако искате да живеете спокойно. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Скорпион

Утре сте с променливо настроение. Утре вечер се посветете на семейството си. Утрешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Моментът не е благоприятен за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина, както и за водене на важни преговори. Бъдете оптимисти.

Стрелец

В събота отделете време за приятелите си и за хобитата си. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Не допускайте колебанията да забавят работата ви, напротив – след като вече сте решили какво да правите, не се връщайте назад. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега.Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Утре не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Утре проведете консултации.

Козирог

Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Служебните ангажименти няма да Ви създават напрежение, на ясно сте с работата си и ще я свършите в срок. Събота е успешен ден в значителна степен за Козирозите. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Водолей

Утре сте с променливо настроение. За предпочитане е да ориентирате усилията си към екипна работа дори и да сте много сигурни в себе си. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Ако не друго, сетете се, че е събота.

Риби

Събота бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Утре обърнете внимание на отношенията си. Утрешният ден ще е надежден за активизация по въпроси от делово естество, за контакти относно започване на работа или преместване на нова, и за здравословно възстановяване. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. В утрешния ден Ви очакват нови предложения.Не бързате да инвестирате получените пари. Бъдете оптимисти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари