Дневен хороскоп за 3 февруари 2022

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Това, което е започнало да се развива в живота ви вчера, ще има продължение и днес

Нещата няма да са по-лесни или по-приятни, напротив. Ще се задълбочат тези проблеми, за които не виждате разрешение или търсите лесен начин да ги преодолеете. Причината за тяхното възникване е много по-сериозна, и носи някакво специално послание за вас.

Утре трябва да си задавате въпроси свързани с това, за какво сте се родили, какво се очаква от вас да направите в това си прераждане. Най-трудно ще бъде за тези от вас, които живеят на принципа, родили сме се да живеем, без да влагат някакви специални цели в съществуването си. Все повече изпитания очаква тези от вас, които живеят ден за ден, без да влагат усилия да направят нещо за себе си или за близките си хора. Нещо, което да има стойностен смисъл, морален или духовен, а не само трупане на пари или осигуряване на обилна трапеза.

Овен

Утрешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Утре използвайте личните си умения и таланти, за да се подсигурите финансово. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Все пак работата Ви върви утре, едва ли ще Ви изненадват странни ситуации. Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Четвъртък със сигурност ще бъде доста успешен.

Телец

В четвъртък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Не е желателно да взимате пари на заем. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Приемете засечките в работата като вид обучение. Бъдете внимателни в действията си.

Близнаци

Четвъртък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Други ще уредят започването на нова работа, а трета част от зодията ще спечелят много добре от материална сделка в средите на бизнеса. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Утре вечер се посветете на семейството си. В четвъртък може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. По отношение не паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които може да развиете. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Рак

Четвъртък не е еднозначен ден за Раците. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Очертават се парични печалби от успешна дейност. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. С упоритостта си ще завършите в срок започнатата работа. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Бъдете оптимисти.

Лъв

Четвъртък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. В състояние сте да постигнете висока степен на концентрация и ще се справите с работата си бързо и качествено. Не си губете времето с второстепенни занимания. Бъдете внимателни в действията си.

Дева

Четвъртък не е еднозначен ден за Девите. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Ще влагате повече старание в работата си, с оглед на това да избегнете риска и да постигнете по-добра материална обезпеченост за себе си и близките ви. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Везни

В четвъртък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Посветете четвъртък на домашни дела, на обучение, на работа или контакти с чужденци. Утре денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. Утрешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Скорпион

Четвъртък е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Доверието е по-ценно от злато. Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. През четвъртък ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Разбира се, това не означава да се предадете и да решите, че нищо не зависи от вас, а по-скоро да приемете, че вашата работа ще бъде не да инициирате промените и да ги контролирате, а да реагирате правилно на случващото се – за да има възможност за израстване, за развитие, и дори за ново начало. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.

Стрелец

Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. Може да обърнете по-голямо внимание на работата, свързана с финансови институции, с кредити и заеми. Ако не друго, сетете се, че е четвъртък.

Козирог

В четвъртък не се претоварвайте. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Утрешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Утрешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. Утрешният ден не е добър за пътувания, за работа или контакти с чужденци. В заключение Четвъртък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Водолей

Утрешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Възможно е да дадете пари на свои близки. Запазете приветливостта си, по излъчването ще Ви приемат, а по свършената работа – изпращат. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото  си спокойствие и за вътрешния си мир. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Бъдете деликатни, но твърди.

Риби

Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Не е изключено да получите привлекателна оферта за нова или допълнителна работа. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Четвъртък носи изпитания и предизвикателства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари