Дневен хороскоп за 28 септември 2022

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Днес вероятно ще бъде много изразителен ден. Ще ви бъде по-трудно да контролирате чувствата си и да сдържате емоциите си

Именно поради тази причина днес не се препоръчва да планирате случаи, в които трябва да сте обективни и събрани. През този ден ще се характеризирате и с прекален оптимизъм, може да се появи склонност към гордост, самохвалство. Опитайте се да не давате големи обещания през тези дни. Първо анализирайте дали наистина можете да удържите на думата си. Ученето днес ще изисква повече усилия от обикновено, малко вероятно е всичко да се получи толкова лесно, колкото обикновено.

Овен

Днес чувствата са разнообразни, съветите са противоречиви, а постъпващата информация не винаги е вярна. В отношенията с роднини, посетители, жители на отдалечени райони не се поддавайте на сантименталности. Невъзможно е да преодолеете инерцията и да се захванете за работа в този момент, докато не почувствате вътрешна готовност. Възможно е да действате под влияние на емоционално или религиозно вдъхновение.

Телец

Силните партньорства са по-важни от случайните връзки. Днес не се изкушавайте от финансови авантюри, особено ако ви ги предлагат непознати. Такива начинания ще бъдат съмнителни и няма да донесат удовлетворение. Един бизнес съюз ще бъде циментиран не само от общи бизнес интереси, но и от духовна хармония. Денят е подходящ за възстановяване на брачната привързаност, взаимно опрощаване на грехове, помирение със съперник.

Близнаци

Днес си струва да избягвате представянето на витрини, самонадеяността, претенциите за специална позиция и лидерска роля. Не е препоръчително да се изявявате като спонсор, ментор, благодетел. Не налагайте убежденията си на другите (особено на вашия партньор или шеф). Не бъди твърде сантиментален. Успехът и признанието ще дойдат много по-бързо, ако изпълнявате ежедневните си задължения, включително мръсната работа, с душа.

Рак

Не се страхувайте да разчитате на собствените си сили и таланти, днес сте в състояние да местите планини. Звездите ви обещават успех в бизнеса, любовта и творческите начинания, обещават победа (или достоен равен резултат) в игри, спорове и състезания. Вашата слабост може да е липсата на вътрешна увереност. Възможно е под чуждо влияние да загубите вяра във важните за вас морални или религиозни принципи.

Лъв

Бъдете по-критични към информацията, събрана в мрежата, в новините, в приятелски разговори. Някой, който искрено ви съчувства, може да греши. Подходящи сфери за приложение на енергията ви могат да бъдат семеен бизнес, недвижими имоти, наследство. Не пренебрегвайте интуицията си и належащите сексуални нужди днес. Не са желателни финансови експерименти (например смяна на банка, промяна на условията за кредитиране).

Дева

Може би истината се ражда в спорове, но вашият брачен или бизнес тандем в тях може да умре или значително да отслабне. За да поддържате отношенията си с другите хора задоволителни, не се увличайте от борбата за власт и власт. Днес наблегнете на активна взаимопомощ или на развитие на общ бизнес. При постигането на разбирателство с брачния партньор сексуалният аспект може да играе важна роля.

Везни

Днес не бива да бягате от преките си задължения. Това е подходящият момент да посетите лекар. Бъдете внимателни, когато се явявате на изпит или предоставяте информационни услуги на някого. Мненията на авторитетите, на които сте започнали да разчитате, може да са погрешни. Бъдете нащрек, ако работите в чужда фирма или заминавате в командировка в чужбина: може да бъдете измамени или въвлечени в чужди игри.

Скорпион

Днес имате шанс да успеете в начинанията си, свързани с бизнес, технологии, спорт, реклама, кулинария, медицина. Интимните отношения ще бъдат отлични, ако не започнете да се увличате по експерименти. Не трябва да се занимавате с финансови авантюри, хазарт, големи туристически, информационни и образователни проекти – в тези области може да бъдете измамени или разочаровани.

Стрелец

На този ден не трябва да назначавате откриването на важен проект, сключването на официален съюз, първото представление пред публика. Днес са възможни големи грешни изчисления в публични спорове, конкуренция и други открити действия. Нюансите на вашата биография могат да излязат на повърхността против волята ви. Съчувствието на близките може да се превърне не в опора, а в тежест. Ако не искате ненужни проблеми, действайте тайно и мълчаливо.

Козирог

Днес ще имате време да свършите много, ако не си поставяте нереалистични цели. Времето е подходящо за умерена физическа активност, за активна помощ на приятели и близки роднини, за близко общуване с редовен партньор. Не поемайте консултантски и информационни услуги. Не се поддавайте на фалшивото чувство на съжаление и не слушайте онези, които се опитват да манипулират чувството ви за дълг.

Водолей

Днес може да ви е трудно да се предпазите от харченето на излишни пари. Възможно е да започнете да разхвърляте пари под влияние на емоции (например искате да помогнете на някого, да се поглезите, да направите добро). Може също да бъдете водени от желанието да пирувате или от надеждата да впечатлите някого. Но не сте застрашени от финансов колапс, ако сте готови да работите, за да компенсирате похарчените пари.

Риби

Днес може да не оценявате това, което получавате лесно, и да се стремите към това, което не ви се дава. Не забравяйте: невъзможно е да направите всичко. Ако сте направили поне половината, това вече е отличен резултат. Колкото и усилия да похарчите за близките си, те пак ще изискват повече, тяхната критика може да подкопае вярата ви в себе си. Оставете време за собствени проекти, не пропускайте добри шансове за тяхното развитие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари