Дневен хороскоп за 28 декември 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Отстоявайки позициите си в деловата сфера, при провеждане на преговори в обществените среди или осъществявайки целите си чрез пътуване, Скорпиони ще се радват на добри постижения.

Ден за рутинни дела и за изпълнение на всекидневните задачи и ангажименти. Четете подробно документите, които подписвате. Планирайте времето си, за да впечатлите околните с вашите възможностите си. Ако проявите достатъчно съобразителност, можете да постигнете много със съдействието на партньорите си.

Овен

Дори за някои неща да сте на прав път и намеренията ви да са добри, пак има риск да срещнете препятствия или всичко да се случва прекалено бавно. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Не се разсейвайте с разни ненужни дреболии. И не си давайте мнението, ако изрично не ви помолят за това.

Телец

Напрежението и успехът продължават да придружават Телците във всекидневието и да предизвикват затормозяващи условия за пълната им реализация. На работното място се справяте със задачите си по-добре от очакваното. Вслушайте се в шепота на своята интуиция. Ще напреднете с дейностите, изискващи повече време за реализация. Промяна на обстановката ще ви се отрази чудесно, затова споделете тази идея с хората, които ви заобикалят.

Близнаци

Помислете дали имате достатъчно търпение и издръжливост да доведете намисленото докрай. Помислете върху тях съсредоточено и може би ще се изненадате от вариантите, които ще ви хрумнат. Не може да се говори за сполука в обществените среди, или ако има такава тя ще е частична. Навлизате във възходящ период. Действайте смело и с умерено темпо.

Рак

Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно. С напредването на деня ще се чувствате все по-сигурни в себе си. Не е желателно да пътувате, защото сте разсеяни и ще си навлечете неприятности. Денят ще е успешен за реализация на значителни делови цели и проекти. С бързи и адекватни действия ще се захванете с осъществяването на своя идея.

Лъв

Вечерта може да си позволите някои дребни удоволствия – да побъбрите на воля и да понапазарувате това-онова лично за Вас. Бъдете критични към себе си и не вършете нищо половинчато. Не посягайте към финансовите спекулации.Ще последват тежки проблеми. Не изключвайте приноса на партньорите си и развивайте вече установени връзки. Препоръчително е да запазите спокойствие и да си почивате.

Дева

Твърде успешно ще преминат контактите в деловите и обществените среди и ще разкрият възможности за материални ползи. Наложително е да действате много внимателно, за да не се превърнете в цел на противниците си.Онези, които си служат с лъжи и измами ще се окажат блокирани и тежко ударени, и противниците им ярко ще се реализират в надпреварата. Не е изключена криза в материално отношение. Разрешете битови проблеми и успокойте обстановката у дома. Пък и на вас често ви се случва,така че никой няма да ви придиря.

Везни

Може би не сте намерили най-добрия начин да проявявате интерес към някого и човекът ще бъде леко изумен и напълно неразбиращ какво искат от него. В много отношения днес ще привличате вниманието на околните. Променлив ден за реализация на материални цели. Овладейте емоциите си, не се ядосвайте и преценявайте думите си. Обмислете начините за материалната си стабилизация.

Скорпион

Един наистина преломен ден за Вас. Продължавайте в същия дух. Отдавна имате нужда от сериозно действие, така че използвайте максимално този ден, за да се заемете с това. Бъдете умерени в работата си и в думите си. Стабилизирайте авторитета си.

Стрелец

Каквито и да са проблемите Ви, деня идва с хубави шансове, и то съвсем ненадейни. Печелившата ви тактика днес е да действате самостоятелно. Мислете за себе си и за това как да постигнете целите си с минимален разход на ресурси от всякакъв характер. Внимавайте! Може да настъпят големи неприятности. Добри новини ще ви мотивират да вземете решение и да спазите нужните срокове.

Козирог

Някой ще ви разочарова с поведението си.Въздържайте се от остри критики, защото може да останете в изолация. Може да вършите рутинната си работа и да изпълнявате обичайните си ангажименти.Някои от вас може да предприемете пътуване или да поставите начало на обучение. Развитие на имотен въпрос ще зарадва други от вас. Малко разсеяни сте, а нещата около вас внасят напрежение. Подвластни сте на проблеми, свързани с финансови загуби.

Водолей

В интимната сфера ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. През четвъртък се отдайте на размисли и на равносметки по темите, които ви вълнуват. Един от начините е първоначално да се захванете за любимите си занимания. Някои от вас действат прекалено прибързано днес, тъй като искат да видят на момента резултатите от работа си. Споделете с близките си и се вслушайте в мнението им, което ще е достатъчно обективно.

Риби

Отношенията ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието ви през този месец. Денят е добър както за постигане на разбирателство в партньорските ви взаимоотношения, така и за изяви в професионален аспект. Възползвайте се от даденостите покрай вас, за да промените в своя полза неща, от които не сте доволни. Обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения – както на личните, така и на тези в бизнеса. За съжаление следобед ви очакват разочарования.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари