Дневен хороскоп за 25 септември 2023

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

25 септември 2023 г. е чудесен ден да направите нещо сериозно и важно лично за вас

Можете например да си спомните за въпрос, за който отдавна не сте имали време. Ще успеете да се съсредоточите върху него и да постигнете желания резултат.

Овен

Има вероятност да ви се наложи да се намесите в чужди дела, да подкрепите близък човек или да предпазите някого, на когото държите, от голяма грешка. Ще успеете да направите това тактично, без да нараните никого, дори най-уязвимите хора.

Телец

Няма значение дали отивате на среща с нови партньори, или обсъждате трудни въпроси с колеги, с които работите заедно от дълго време. Във всеки случай предложенията ви ще бъдат одобрени, а разногласията и кавгите ще бъдат избегнати.

Близнаци

Мнозина ще искат да установят контакт с вас. Бъдете готови да бъдете обстрелвани с въпроси и не се колебайте да говорите за постиженията си. Ако се държите открито, скоро ще получите много примамливи предложения.

Рак

Можете да направите много. Въпреки това не надценявайте възможностите си и не забравяйте да си почивате. Ако за известно време се откъснете от продуктивността на деня, настроението и благосъстоянието ви забележимо ще се подобрят.

Лъв

Именно умението да се контролирате при всякакви обстоятелства ще ви помогне да избегнете грешките и трудностите и да вземете правилните решения. Нещата може да изискват повече време, отколкото сте планирали, но вие ще се справите с тях акуратно и ще имате време за всичко.

Дева

Трябва да сте внимателни във всичко, което засяга финансовата сфера. Ако ще вземате назаем значителна сума пари, бъдете подготвени за това, че тя ще бъде върната не в уговореното време, а едва след известно време.

Везни

За успеха, който ще успеете да постигнете, не трябва да благодарите на успешното стечение на обстоятелствата или на своевременно появилите се помощници, а само на себе си. Оценявайте по номинална стойност труда си.

Скорпион

Ще ви бъде лесно да се споразумеете дори с тези, които не са като вас. Ще има възможност да възстановите полезни връзки, да постигнете споразумение с човек, който дълго време не е влизал в контакт.

Стрелец

Възможно е да бъдете обезпокоени от идея, която ще бъде твърде натрапчива. Може би тя периодично ще се връща при вас. Не я приемайте твърде сериозно, не е необходимо да отдавате на едно и също нещо голямо значение.

Козирог

В работата отдавате голямо значение на справедливостта и взаимното разбиране. Колегите ви могат да разчитат на вас. С финансите боравите внимателно, обръщате внимание на бюджета си и умело компенсирате разходите.

Водолей

Имате нужда от задачи, които напълно одобрявате, тогава всичко ще върви лесно и с вдъхновение. Днес се събужда желанието за промяна и вие поправяте това, което доскоро ви се е струвало безнадеждно.

Риби

Другите хора могат да ви изморят с празни приказки. Те ще загубят много от времето ви, ако им позволите. Отдалечете се, когато настъпи моментът. Не се задържайте наоколо само защото се страхувате да не ги обидите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари