Дневен Хороскоп за 21 Април 2015

0
Дневен Хороскоп за 21 Април 2015
Дневен Хороскоп за 21 Април 2015

Овен

Вторник връща вас и Козирози към теми, които през уикенда уж бяхте изяснили. Овните като Рибите да овладеят нетърпението си за промени, за да не объркат и повече нещата. Вечерта ще се видите с приятели и роднини, но имайте мяра за удоволствия, да не разочаровате компанията си. Възрастните да си дадат по-дълъг отдих, по-младите да търсят партньори за бъдещи проекти.

Телец

Във вторник Близнаци ви подтикват да се върнете и към стари идеи, дали не сте претоварени с други ангажименти? Телците като Скорпиони сега да бъдат по-внимателни към здравето, да почиват редовно. Младите от знака забравят за всякаква умора, щом се захванат с нови и интересни проекти. Ако нещо в стара дейност и екип не върви, гответе промени, и в обществена изява ви бива.

Близнаци

Този вторник се хващате със стари делови идеи, но от Телци не го искайте на всяка цена. Ако Козирози ви товарят с дребни и рутинни задачи, няма да ви бъде драго. Близнаците постепенно си връщат енергията и хъса за работа, отваря им се възможност за изява, промяната изисква сериозна подготовка, настроение. Пестете, защото приходи ще има, само че в момента не бързат...

Рак

Във вторник вие и Деви изяснявайте много тактично проблеми с домашни и роднини, дамите са твърде обидчиви. Доста Раци искат да се заемат с нови делови проекти, а още не е време. Ако имате рутинни задължения, приключете с тях, дайте си повече отдих, специално отделете часове за общуване с природа. После работата ще върви по-леко, другите да смятат, че е само шанс.

Лъв

До края на седмицата избягвайте спорове, от дребни теми може да се зародят сериозни противоречия. Ако опонентите ви са близки, които най-често ви подкрепят, това ще засили усещането за несполуки. Лъвовете никак не го обичат, щом искат да си го спестят, да готвят търпеливо и внимателно плана си, даже да се наложи да се заемат с по-рутинни неща, старанията ще печелят.

Дева

Във вторник като Раци се пазете от спорове с близки, отношенията могат да се влошат. Девите са по-нервни, делата им не вървят точно според плана им и това не е приятно. Споко, скоро нещата ще се наредят както сте ги намислили, ще влезете в обичайната си роля на уверени и прецизни професионалисти. Ако ви искат някакво съдействие, не отказвайте, даже заеми можете да дадете сега.

Везни

Този вторник идва с куп делови и лични задачи, организирайте се за сериозна работа. Някои Везни трябва да подтикнат и партньори, колеги, близки да действат по-чевръсто, да си подберат добре аргументите, само с команди няма да върви. Други от знака лежат на стара слава, артистични импровизации в делата не печелят. Ако ви критикуват, не се сърдете, ами вижте къде грешите.

Скорпион

Във вторник упорствате по задачи, но като Телци бъдете по-грижовни към тонуса. При част от Скорпионите здравето е ОК, ала им тежи неразбирателство с близки. Днес можете да положите повече усилия вкъщи да се спокойно, ще решите проблемите, а познати и родата няма защо да информирате. Ако имате обществени ангажименти, изпълнете ги и после се заемете с личните си неща.

Стрелец

За вторник ви чака и служебна, и домашна работа. Ако някои ви подсказват да я карате отгоре-отгоре, няма да слушате, държите на принципи, делови имидж. Вкъщи гласът на Стрелците се чува от всички, ако пък сега създават семейство – ще е такова, за каквото са мечтали... Дисциплина и уважение ви гарантират добри изяви и печалби, любими хора ви подкрепят да растете в избрана сфера.

Козирог

Във вторник ще подтиквате и Овни да изясняват уж уточнените добре напоследък теми. Козирозите са стриктни по рутинни задължения, но Близнаците не са на тяхна вълна. Пък и май само това не е достатъчно, трябва с аргументи и такт да се противопоставите на опит на околните да ви заплитат в далавери. Ще овладеете ситуацията, уреждайте първо финансовите въпроси.

Водолей

До петък се пазите от чужди спорове, имате си достатъчно свои проблеми и трудности. Но нищо не пречи на Водолеите да използват разногласията между околните, за да се справят със своите задачи, обединение с други колеги е рано да се прави. Ако приятели ви съветват едно-друго за финансите, не слушайте, макар да сте спокойни за доходите си. Решенията са ваши, а и отговорността.

Риби

Във вторник вие и Овни сте нетърпеливи за делови промени, но дали така ще изберете най-подходящите задачи и партньори? Група Риби напоследък са си имали доста притеснения, сега нещата ще се оправят, но все пак проявявайте бдителност и благоразумие. Иначе грешките навредят на професионалното ви име, ще попречат на положителния развой. Търпението печели много повече.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари