Дневен хороскоп за 13 юни 2018

1
Виж дневния хороскоп за всички зодии!
Виж дневния хороскоп за всички зодии!

В сряда вашите действия трябва да бъдат добре премислени и преценени.

Нито избързвайте, нито се бавете твърде много. Обичайте хората около себе си и избягвайте лошите думи и хапливите забележки. Денят вещае благоприятни събития свързани с пари. Семейните ви дела ще са важни и ще отнемат голяма част от времето ви. Денят носи поводи за забавления, за срещи с приятели и за любов. Децата също ще бъдат повод за специални емоции. 

Овен

Този ден ви готви изменение на плановете. Това особено се касае за тези от вас, които имат творчески професии. Денят е благоприятен за запознанства, посещения на нови места и пътешествия.Новите впечатления са ви нужни, както никога досега. Ако вие снемете маската на недостъпността си, то общуването с обкръжаващите ви може да ви донесе маса положителни емоции. Усилва се интуицията, проницателността и дарбата ви да предвиждате.

Телец

Бъдете изключително внимателни към новите запознанства, които сте направили през предходните дни. Вероятно е някое от тях да постави на изпитание вашата доверчивост и да има користни цели. Това може да ви донесе разочарования, ако не бъдете пределно внимателни. Има опасност да се окажете в двусмислено положение, което да накърни авторитета ви.

Близнаци

Днес е възможна честа смяна на настроенията. Постарайте се да бъдете сдържани. Не изразявайте отрицателните си емоции. Тези от вас, чиито стил е по-екстравагантен, по-добре да не го демонстрират. Днес вашият най-голям враг може да се окаже индивидуалността ви. Не се опитвайте да се отличавате от другите. Периодът не е добър за индивидуални изпълнения.

Рак

Днес избягвайте едрите покупки, ограничете разходите, внимателно се отнасяйте към собствеността си. Поддаването на собствените слабости и нежеланието да противостоите на съблазните и изкушенията могат да усложнят семейните ви отношения. Това може да ви доведе до разочарование. Във всеки случай днес не планирайте сериозни срещи и посещения на политически мероприятия.

Лъв

Денят символизира преобразования и трансформации. Възможни са неочаквани изненади – приятни или не чак толкова. Нужно е да концентрирате всичките си сили, за да бъде денят ви успешен. Но не очаквайте много! Материалните постижения трябва да се намират в синхрон с душевните ви пориви. Иначе е възможен душевен, емоционален спад.

Дева

Външно може да изглеждате лениви и размекнати, но вътрешно сте достатъчно активни. Импулсивността и упорството могат да бъдат за вас пагубни, а мъжеството и решителността са вашата тайна опора. Търсачите на приключения трябва да намалят темпото си. Възможни са кризисни ситуации и конфликти, опасни за живота ви.

Везни

Денят е с двойнствена характеристика. През първата половина имате доста срещи и контакти. Днес може да укрепите връзките си. Това повдига необосновано гордостта ви. Това може да доведе до проблеми с околните в личен и служебен план. Денят е подходящ и за активен труд и отдих. Възползвайте се от това.

Скорпион

Положителните тенденции преди обед обезпечават всички ваши намерения. Срещите и контактите ви носят очаквания резултат. През втората половина на деня бъдете внимателни с новите си познати от последните дни. Общуването с тях може да ви доведе до негативни последствия и разочарования. Денят е добър за спортни занимания и развлечения. Не бива да се суетите или да си налагате ограничения.

Стрелец

Започва период на преоценки и ново определяне на ценностите във вашия живот. Материалните постижения са заменени с духовни стремежи. Вие сте в състояние да се концентрирате върху вътрешния си мир. Възможно е дори да откриете в себе си пророчески дарби. През тази нощ могат да ви споходят благоприятни пророчески сънища. Обърнете им внимание.

Козирог

Възможни са внезапни смени на настроението. Следва да се пазите от необмислени постъпки. Не рискувайте. Възможни са конфликти със странични хора, които няма да са във ваша полза. Малки неприятности могат да ви развалят настроението. Днес се усилва вашата пророческа дарба и интуицията ви, но е необходимо да бъдете по-сдържани.

Водолей

Може би чувствате, че нещо ви тегли да потърсите партньор за брак или за делови отношения, при това от друга социална, етническа или религиозна среда. Особено внимателни трябва да бъдат онези от вас, които са по-емоционални. Не се дразнете от дреболии. Не проявявайте екстравагантност. Почистете праха от авторитета си! Физическо натоварване във фитнес залата ви изпълва с нови сили.

Риби

Денят е благоприятен за контакти и делови разговори. Днес настроението ви е устойчиво. Вие сте в добро разположение на духа. Положителната тенденция сутринта ви помага да постигнете добри трудови резултати. Следобед бъдете внимателни в новите си запознанства. Някое от тях може да ви донесе разочарование или да ви постави в неловко положение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари