Дневен хороскоп за 13 юли 2022

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

В сряда хората ще са склонни да търсят комфорт за самите себе си, за близките си и с това ще ограничи кръга от интереси

Независимо кой какво говори, първо ще мисли за себе си, за хората от дома си, за тези, които обича, или които имат значение за него. Материалното ще се извиси над духовното, но за кратко.

Едната вълна на негодувание отминава, идва нова. Един страх отминава, идва нов. Затишието е привидно.

Това, което се задава в живота ни, е трудно да се опише или прогнозира, защото всеки ще го види по различен начин чрез собствените си очи и възприятия. Конфликтите ще се засилят, именно поради тази причина. Всеки ще казва, че е прав и това, което вижда, че е вярно. Сега е време за постигане на стабилност вътре във вас, в собствените ви усещания, възприятия и цели. Не променяйте никого, себе си променете - ако можете!

Овен

Днес Съдбата ще ви поднесе някои истини. Колкото по-бързо ги приемете, толкова по-добре за вас. Много е важно да не се обвинявате за нищо. Това е ден за приемане.

Телец

Днес се обадете на онези приятели, които толкова много ви липсват. Проверете графика си и запишете срещите. Оставете достатъчно време, за да се наговорите на воля.

Близнаци

Понякога е важно от какъв ъгъл гледаме на нещата. Ако гледката не ви устройва, сменете позицията. Това е ден на адаптивността.

Рак

Днес не си правете излишни илюзии, но и не стойте със скръстени ръце. Придържайте се към рутинните си задължения. Това е ден на умереността.

Лъв

Днес не налагайте мнението си на всяка цена. Може да се окаже, че не сте прави и щетите по репутацията ви ще бъдат големи. Това е ден за проява на далновидност.

Дева

Днес бъдете по-добронамерени към света, за да получите същото. Сега е момент, в който може да си отдъхнете и да не търсите опасност зад всеки ъгъл. Това е ден за отпускане.

Везни

Днес не казвайте повече, отколкото ви питат. Не бързайте и да се хвалите с това, което знаете. Ситуацията може да се промени скоро. Това е ден за предвидливост.

Скорпион

Днес не подценявайте чувствата на партньора си, както и неговата чувствителност и ранимост. Сега е ваш ред да се замислите как се чувства той или тя. Това е ден на толерантността.

Стрелец

През този ден ще имате възможността да осъществите голяма покупка. Насладете се изцяло на процеса, защото очаквате този момент отдавна. Това е ден за удоволствия.

Козирог

Днес може да разберете, че някой ви завижда и се опитва да ви подведе, като ви поднесе невярна информация. Имайте доверие само на себе си. Това е ден за повишено внимание.

Водолей

Умереността е чудесно качество. Днес е добре да изпробвате уменията си в тази посока. Дори да има за какво да се радвате, направете го тихо и за себе си. Това е ден за смиреност.

Риби

Днес не залагайте само на външния вид. Дори неглиже вие имате своята тежест сред приятелите и колегите, така че ако нямате време да се нагласите - не се притеснявайте. Това е ден за скромност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари